Drop Down Menus

      Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

      Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ SUPER CUP ΗΛΕΙΑΣ


      Ο ΠΑΟ Βάρδας κατέκτησε το 5o Σούπερ Καπ Ηλείας, καθώς νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου στον τελικό που διεξήχθη στο Ενωσιακό Γήπεδο Σπιάντζας, παρουσίαα 400 περίπου θεατών.
      Σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο 64'  ο Ντεντόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο Σκοτζάι.
      Το ματς ξεκίνησε πάντως με 40 λεπτά
      περίπου καθυστέρηση, αφού η Ε.Π.Σ.Η είχε μεν  υποσχεθεί στον Αστέρα ότι θα προλάβει να εκδώσει τα δελτία των νέων παικτών, σύμφωνα και με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας της Αμαλιάδας-Πανόπουλου (για αυτό το λόγο είχε ζητήσει άλλωστε και αναβολή για διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη ημερομηνία), αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε για τους Γερασιμόπουλο, Οικονομόπουλο και Παπακωνσταντίνου, ενώ και του τραυματία Τζουμάκα δεν είχε εκδοθεί το δελτίο, όπως και του Βατσή.
      Έτσι υπήρχαν αντιδράσεις από την πλευρά του Αστέρα και μετά από διαβουλεύσεις και αρκετές συζητήσεις, το ματς άρχισε στις 8.10 περίπου (η προγραμματισμένη έναρξη ήταν στις 7.30 μ.μ).

      Για τους παίκτες που δεν ήταν έτοιμα τα δελτία, ο Αστέρας ζήτησε να παίξουν με κατάσταση υγείας, όμως ο διαιτητής Παυλόπουλος, εφάρμοσε τον κανονισμό και δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο.


      Στο 16’ το μακρινό σουτ του Γιώργου Πολίτη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Α.Αντωνόπουλου. Στο 18’ από σέντρα παράλληλη του Μπισπάρδη, προ του Ντεντόπουλου, που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση έσωσε ο Σταματέας. Στο 24’ από κόρνερ του Παναγιωτόπουλου, με υπερένταση έδιωξε σε νέο κόρνερ ο Α.Αντωνόπουλος.
      Στο 31’ από σέντρα του Παναγιωτόπουλου, η κεφαλιά του Σάκη Τσουκαλά πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
      Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 54’, ο Καραχάλιος ανέτρεψε τον Αλαιμπέου, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με τους ανθρώπους του Αστέρα να διαμαρτύρονται για αποβολή(τουλάχιστον 2η κίτρινη). Το φάουλ εκτέλεσε πολύ ωραία ο Μπουτσικάκης, αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ την ίδια τύχη είχε και το φάουλ του Κουτελιέρη στο 57’.

      Στο 60’η  κεφαλιά Ντεντόπουλου πέρασε άουτ, ενώ στο 64’ ο νεοεισελθόντας Φώτης Σκοτζάι  πήρε πέναλτι, με τους «βυσσινί» να θεωρούν ότι δεν υπήρξε παράβαση, που καταλόγισε ο διαιτητής Παυλόπουλος.

      Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Ντεντόπουλος, που διαμόρφωσε το τελικό 1-0.  Στο 89’ της αναμέτρησης, οι Ορφανός, Καμαρινός, Αλαιμπέου και Παπαθεοδώρου, τραυματίστηκαν, αποχώρισαν από τον αγωνιστικό χώρο, ο Αστέρας έμεινε με 7 παίκτες και ο διαιτητής Παυλόπουλος σφύριξε τη λήξη.
      Α.Ο.Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλου: Αντωνόπουλος, Μπουτσικάκης(68’Σιούλας), Σταυρούλιας, Σάκκος, Σταματέας, Καμαρινός, Ορφανός, Κουτελιέρης, Βυθούλκας, Αλαιμπέου, Παπαθεοδώρου(Σιούλας και Σταθόπουλος είναι οι μοναδικοί παίκτες που κάθισαν στον πάγκο του Αστέρα)
      ΠΑΟ Βάρδας: Καπετανάκης, Βραχνής, Παναγόπουλος, Καραχάλιος, Ανδριέλος, Δ.Τσουκαλάς, Γ.Πολίτης, Μπισμπάρδης, Ντεντόπουλος, Παναγιωτόπουλος (59’Σκοτζάι) , Π.Τσουκαλάς (77’Τσολόπουλος)

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ