Drop Down Menus

      Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

      ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΝΤΖΑ ΣΤΟ COSMOS TV

      «Η Βάρδα είναι… μαγαζί γωνία, έχει μεγάλη ιστορία, κοσμεί το
      ηλειακό ποδόσφαιρο και είναι αξία διαχρονική!». 


       Τάδε έφη ο πρόεδρος του ΠΑΟ Βάρδας, Γιάννης Λέντζας, sτην αθλητική εκπομπή του Cosmos TV, “Cosmos των Spor”, όπου ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Δευτέρας. Ο κ. Λέντζας μίλησε μεταξύ άλλων για την έως τώρα παρουσία της «Μπάρτσα» στο πρωτάθλημα, για την μεταγραφή του Ανδρέα Γούρμου στη Δόξα Ν. Μανολάδας, για το προσεχές ντέρμπι με τους «μαυραετούς», για την προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη των ακαδημιών, ενώ απάντησε και σε όσους φίλους της ομάδας έκριναν αρνητικά το γεγονός, ότι η Βάρδα στο ματς με το Αιτωλικό εμφανίστηκε με κόκκινη φανέλα! Παράλληλα πρότεινε στον κόσμο και τους παράγοντες των τριών ομάδων της Βουπρασίας να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο της δημιουργίας μίας ομάδας στην περιοχή! «Πλασματική η βαθμολογική μας θέση…» Αναφερόμενος στην έως τώρα παρουσία του ΠΑΟΒ στο πρωτάθλημα, ο Γιάννης Λέντζας χαρακτήρισε πλασματική την βαθμολογική θέση της ομάδας του και τη συνολική της συγκομιδή, καθώς θεωρεί ότι θα μπορούσε να έχει κάποιους βαθμούς περισσότερους και να είναι πιο ψηλά. Πάντως, δήλωσε ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία των παικτών του, με εξαίρεση το ματς κόντρα στον Ατρόμητο Αχαϊας. «Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο. Μόνο με τον Ατρόμητο Αχαΐας δεν παίξαμε καλα» τόνισε χαρακτηριστικά. Ενώ σε ότι αφορά τη δυναμική των υπόλοιπων ομάδων του ομίλου, ο κ. Λέντζας δήλωσε ότι οι διαφορές των ομάδων είναι ελάχιστες, καθώς κι ότι 4-5 ομάδες έχουν δείξει ότι είναι λίγο πιο αδύναμες.


      «Θα ήθελα να πάρει η Βάρδα το πρωτάθλημα…»
      Κατά τον κ. Λέντζα, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση η Καλαμάτα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αν και όπως τόνισε θα ήθελε πολύ η Βάρδα να ήταν η πρωταθλήτρια!
      «Θα ήθελα να πάρει η Βάρδα το πρωτάθλημα και θα μπορούσε, αν ήταν λίγο πιο τυχερή σε κάποια ματς. Όπως έχει διαμορφωθεί τώρα η κατάσταση θεωρώ ότι η Καλαμάτα είναι το μεγάλο φαβορί, καθώς έχει άλλη δυναμική έναντι των αντιπάλων της, έχει βαριά φανέλα, ιστορία και κόσμο που την ακολουθεί παντού ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης είναι το μεγάλο ερωτηματικό» είπε χαρακτηριστικά.

      Επαφές με Ολυμπιακό για τις ακαδημίες
      Παράλληλα ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» στάθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη των ακαδημιών της ομάδας: «Γίνεται προσπάθεια για ανάπτυξη των φυτωρίων του συλλόγου μας. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι πρέπει να στηριχτούν σε δικούς τους παίκτες. Σε μια περιοχή όμως τη Βουπρασία, που έχει βγάλει πολλούς ποδοσφαιριστές, δεν είναι δυνατόν οι ομάδες να στηρίζονται σε “μισθοφόρους”. Το ποδόσφαιρο να γίνει διασκέδαση. Άλλωστε σε λίγο καιρό οι ομάδες δεν θα μπορούν να πληρώσουν ποδοσφαιριστές. Για το λόγο αυτό τις ακαδημίες μας ανέλαβε ο Νίκος Τσολόπουλος, που είναι πλέον ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας και προπονητής των ακαδημιών. Παράλληλα είμαστε σε επαφή με μεγάλους συλλόγους, όπως ο Ολυμπιακός, προκειμένου να έχουμε συνεργασία σ’ αυτό το κομμάτι».
      Απάντηση Λέντζα για την κόκκινη στολή…
      Ο Γιάννης Λέντζας απάντησε και σε όσους κατέκριναν την απόφασή του η ομάδα να έχει τρίτη στολή σε κόκκινο χρώμα, την οποία και φόρεσε στο ματς με τον Άρη Αιτωλικού: «Από την ΕΠΟ αναγκαστικά όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν δυο στολές στα χρώματα τους και μια ουδέτερη. Έτσι οι δυο στολές μας είναι σε πράσινο και η τρίτη, η ουδέτερη, σε κόκκινο. Άλλωστε στο καταστατικό του συλλόγου αναφέρεται ότι τα χρώματα της Βάρδας είναι το πράσινο- κόκκινο. Αυτό έγινε και για διαφημιστικούς λόγους».
      «Σεβαστή η απόφαση του Γούρμου…»
      Ο Γιάννης Λέντζας σε ερώτησή μας για τη μεταγραφή του Ανδρέα Γουρμου στη Δόξα Ν. Μανολάδας είπε: «Από τη στιγμή που το ποδόσφαιρο είναι ερασιτεχνικό- επαγγελματικό όλα είναι δυνατά. Ο Γούρμος έκρινε ότι δεν είχε να προσφέρει κάτι περισσότερο στην ομάδα μας και αποφάσισε να αποχωρήσει. Η απόφασή του είναι σεβαστή. Πάντως, η Βάρδα είναι μαγαζί γωνία, έχει ιστορία, κοσμεί το ηλειακό ποδόσφαιρο και είναι αξία διαχρονική. Αυτό δε σημαίνει ότι θέλω να μειώσω σε καμία περίπτωση της ομάδας της Δόξας».
      «Ας κερδίσει ο καλύτερος…»
      Αναφορικά με τον προσεχή αγώνα με τη Δόξα Ν. Μανολάδας, σημείωσε ότι δεν πάμε για «πόλεμο», αλλά για ένα ματς, όπου δεν χρειάζονται οι «θερμοκέφαλοι» και ο καλύτερος ας κερδίσει. Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθησή του ότι καλύτερη σ’ αυτό το ματς θα είναι η ομάδα του, άρα και η νικήτρια. Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα σ’ όλη τη ποδοσφαιρική Ηλεία, όπως προσέλθει στις 22/12 στο «Γ. Καλάκος» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

      «Να δημιουργηθεί μια ομάδα στη Βουπρασία»
      Ο Γ. Λέντζας εξέφρασε την ευχή του οι παράγοντες αλλά και ο κόσμος των τριών ομάδων της Βουπρασίας (ΠΑΟ Βάρδας, Δόξα Ν. Μανολάδας, Προοδευτική) να σκεφτούν το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας ομάδας στην περιοχή!
      «Ευχή μου είναι οι παράγοντες αλλά και ο κόσμος των τριών ομάδων της Βουπρασίας (ΠΑΟ Βάρδας, Δόξα Ν. Μανολάδας, Προοδευτική) να σκεφτούν το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας ομάδας στην περιοχή!
      Η ιδέα αυτή θα πρέπει να μπολιαστεί στο μυαλό όλων, αν θέλουμε να δούμε μια δική μας ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες. Η δυναμική της Βουπρασίας τότε θα είναι τεράστια», είπε χαρακτηριστικά.

       

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ