Drop Down Menus

      Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

      Τέσσερα τα προβλήματα για τον ΑΝΔΡΕΑ ΖΗΚΟ.


      Με τον ΑΝΔΡΕΑ ΖΗΚΟ να έχει να αντιμετωπίσει τέσσερα  προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ για το μεθαυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στην ΒΑΡΔΑ.
      Συγκεκριμένα ο Ν.ΤΣΟΛΟΠΟΥΛΟΣ , ο Γ.ΠΟΛΙΤΗΣ και ο Δ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι τιμωρημένοι,ενώ ο Γ.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του.
      Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη στο Γ.ΚΑΛΑΚΟΣ.Το πρόγραμμα της προπόνησης για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις κυκλοφορίας  και ολοκληρώθηκε με ελεύθερο δίτερμα.
      Παρά τα τέσσερα  προβλήματα στις τάξεις του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ υπάρχει αισιοδοξία ώστε να διευρυνθεί η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη.
      Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΗΚΟΣ  τόνισε ότι μοναδικός στόχος είναι η νίκη.Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τη δουλειά, για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και να σώσουμε νωρίτερα την κατηγορία.Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.Μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε εμείς και στις εξέδρες θέλουμε να προσπαθήσει ο κόσμος μας. Να μας δώσει δύναμη και ώθηση να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας κάνει όλους χαρούμενους.
      Τέλος το Δ.Σ  του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  ΑΛΕΚΟ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ για τον χαμό του πατέρα του.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ