Drop Down Menus

      Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

      ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ ...2-1 ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ...


      ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΕΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΡΕ ΝΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΡ. ΚΑΛΑΚΟΣ ΜΕ 2-1 .
      ..

      Η ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΣ ...

      ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΥΧΕΡΟ ΓΚΟΛ ( 3 λεπτο ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ )ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ (ενα απο τον αρχηγό της ομάδας ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΩΡΓΟ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 12 λεπτο και ενα δεύτερο στο 20 λεπτο με τον ευρισκόμενο σε δεμονιώδη φόρμα τον τελευταίο καιρό ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΒΑΣΙΛΗ ) ...

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ...
      ΟΙ ΑΒΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ...
      ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ...

      ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ...

      ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ "" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ""


      Το φιλμ του αγωνα ....
      Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις για την Χαλκίδα  καθώς μόλις στο 3’ μετά από μακρινή μπαλιά ο Σταματάκος βρέθηκε σε θέση… βολής και με ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Όμως οι γηπεδούχοι παρά τον αιφνιδιασμό που υπέστησαν, αντέδρασαν άμεσα και στο 12’ ο Γιώργος Πολίτης με απευθείας χτύπημα φάουλ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

      Στο 20’ από σέντρα του Ντόμα και αδράνεια στην  άμυνα της Χαλκίδας ο καζαντζής επωφελήθηκε και με σουτ έδωσε προβάδισμα στην ηλειακή ομάδα με 2-1.

       Έκτοτε και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι παίκτες του Ηλία Φωτόπουλου ήλεγχαν τον ρυθμό και προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά προβλήματα της Χαλκίδας, η οποία την ίδια ώρα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη επιθετικά.

      Στην επανάληψη οι δυο ομάδες περιόρισαν τις προσπάθειές τους κυρίως στο χώρο του κέντρου και δεν ήταν απειλητικές, παρότι η Χαλκίδα είχε μια ανούσια εδαφική υπεροχή κόντρα σε μια Βάρδα, η οποία σαφώς και προσπαθούσε πρωτίστως να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και να μην κυνηγήσει κάτι άλλο.

      Και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «πράσινους» και τον κόσμο τους να πανηγυρίζουν μία ακόμη μεγάλη νίκη, που τους φέρνει στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.


      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος): Καπετανάκης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης (65’ λ.τρ. Αποστολόπουλος), Ντόμας, Καζαντζής (65’ Γκάτσης), Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (87’ Παναγόπουλος)

      ΧΑΛΚΙΔΑ (Π. Δημητρίου: Μπαλασάκης (46’ Ντουμάνης), Αχίμαστος, Κατσαρής, Μπακομήτρος, Δημητρίου (46’ Επιτροπάκης), Καραμπάς, Σταματάκος, Βαλκάνος, Αποστολόπουλος, Σκάρος, Κοροβέσης (70’ Τσουκαλάς)





      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ