Drop Down Menus

      Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

      ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Η ΒΑΡΔΑ ΑΛΛΆ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ...

      Η Παναχαϊκή κατάφερε να σπάσει το αήττητο του ΠΑΟ Βάρδας και να πάρει μεγάλη νίκη με 1-0, με γκολ που πέτυχε στο 32’ ο Σιαλμάς.
      Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά είχε δραματικό φινάλε με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν και να παίζουν στο μισό γήπεδο την Παναχαϊκή, ψάχνοντας τρόπους για να ισοφαρίσουν.


      Ο καιρός βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Η κεντρική και μοναδική εξέδρα ήταν ασφυχτικά γεμάτη.

      Το φιλμ του αγώνα :

      5' Απίθανη επέμβαση του τερματοφύλακα Καπούταγλη που απεσώβησε την κεφαλιά του Γκίνο στο 6ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φωτάκη.

      22' Μαρκάρισμα και πτώση του Σαμπανέι στην περιοχή της Παναχαϊκής, ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση. Έντονες διαμαρτυρίες παικτών και φίλων των γηπεδούχων. Καθαρή περίπτωση παράβασης μεσα στην περιοχή αλλά κακώς ο Διατητής δεν υπέδειξε καταφανέστατο πέναλντυ...

      32' ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛ... Εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη, κεφαλιά-πάσα του Γκίνο και ωραίο γυριστό από τον Σιαλμά στο 32'!

      46' Ο Μωραΐτης το σουτ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καπουταγλή

      57' Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Κωνσταντινίδης αλλά ο έμπειρος άσος της Παναχαϊκής το σουτ του δεν βρήκε στόχο.

      62' Σουτ του Ντόμα λίγο έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

      72' Επικίνδυνη σέντρα του Σαμπανέι στην περιοχή της Παναχαϊκής, αλλά κανείς δεν βρέθηκε στην περιοχή για τον ΠΑΟ Βάρδας.

      86' Ο Καζατζής στην πιο μεγάλη ευκαιρία του αγώνα για την πλευρά του Παμβουπρασιακού αντί να δώσει δίπλα του και τελείως αμαρκάριστο Σαμπανέϊ σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ.

      Παναχαïκή: Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Μαστραντωνάκης (69’ Μπιτσάκος), Στεργίδης (58’ Κωνσταντινίδης) και Σιαλμάς (46’ Μωραίτης).

      ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Καρούτης (61’ Πολίτης), Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Βραχνής, Πολίτης, Βατσής (58’ Φωτόπουλος) , Σαμπανέϊ, Ντόμας,Γούρμος (63’ Καζατζής).

      Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκε από την διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας ο Κώστας Κωσταντινίδης της Παναχαϊκής, για την προσφορά του στο Ελληνικό και Αχαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και στην ομάδα της Βάρδας, στην οποία αγωνίζονταν πέρσι.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ