Drop Down Menus

      Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

      ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ " Να είμαστε όλοι μαζί μια δυνατή ομάδα "


      Κατά την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν η ομάδα θα συμπληρώσει 70 χρόνια ζωής.
      Είναι ωραίο να είμαστε κι εμείς ένα μέρος στην ιστορία της ομάδας, μια ομάδας που αγαπάμε και υπηρετούμε.

      Μετά την απολύτως πετυχημένη χρονιά που μας πέρασε για τις ομάδες της πόλης μας τον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ,την ΒΑΡΔΑ 15 καθώς και των ακαδημιών μας,η στήριξη της νέας διοίκησης στους συλλόγους μας είναι αυτονόητο πως οχι μόνο θα συνεχίζοταν,αλλά κυρίως μελημά μας ήταν να ενδυναμωθεί.

      Ετσι λοιπόν η φετινή πιο δυναμική παρουσία ανθρώπων που επί πολλά χρόνια είναι δίπλα και πάντα στηρίζουν κάθε προσπάθεια των ομάδων,μας κάνει πιο δυνατούς γιατί μαζί κι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

      Μία διοίκηση που με την περαιτέρω φετινή ενίσχυση και παρουσία επιφανών επιχειρηματιών που αδιαλείπτως έχουν σταθεί και βοηθήσει (πολλές φορές χωρίς καν να τους ζητηθεί στην όποια δύσκολη στιγμή) έχει στόχο την σωστή λειτουργία όλων των τμημάτων που αγωνίζονται και αθλούνται στο στάδιο Γρ. Καλάκος καθώς και την βελτίωση και ανάδειξη των αθλητών μας μέσα απο την αγωνιστική άνοδο των ομάδων αυτών.

      Η προσπάθειά μας χρειάζεται συστράτευση και την συνδρομή όλων μας.
      Η αγάπη προς τον Σύλλογο, η διάθεση για θυσίες και προσφορά χωρίς υστερόβουλες σκέψεις και ατομικά συμφέροντα είναι αυτό που χρειαζόμαστε και με ικανοποίηση θα αποδεχθούμε.

      Επιθυμούμε και θα επιδιώκουμε να είμαστε πρωταθλητές των αρχών και των αξιών που απαιτεί ο πραγματικός αθλητισμός.
      Εμπνεόμαστε από το πλούσιο ιστορικό παρελθόν του Συλλόγου μας, και έχοντας ως βάση τις αρχές και ιδέες που μεγάλωσαν ολόκληρες γενεές, πορευόμαστε με αισιοδοξία προς το μέλλον.
      Η ευγενής άμιλλα, το ήθος, η ευγένεια, η αγωνιστικότητα, και η κοινωνική προσφορά, κυρίως στην αθλούμενη νεολαία, είναι τα βασικά στοιχεία που θέλουμε να χαρακτηρίζουν τους αθλητές της ανδρικής ομάδας καθώς και τους αθλητές όλων των άλλων τμημάτων.

      Ομάδα χωρίς οπαδούς και στήριξη δεν υπάρχει.
      Δεν μπορούμε να συζητάμε μετά για επιτυχία αυτής της ομάδας χωρίς τη στήριξη του κόσμου.

      Το Δ.Σ συνεχίζει την καθημερινή δουλειά για την ολοκλήρωση του πλάνου που έχει θέσει και την υλοποίηση των στόχων της ομάδας.
      Κάθε εμπόδιο μας κάνει πιο δυνατούς για να προχωρήσουμε μπροστά.
      θέλουμε και ζητάμε την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας της πόλης μας και γενικότερα ολόκληρης της περιοχής της Βουπρασίας και είμαστε σίγουροι πως τα καλύτερα έρχονται.

      Η οργάνωση της ομάδας πλέον, είναι εξ ολοκλήρου επαγγελματική, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, από άλλες ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
      Η διοίκηση προσπαθεί να τα παρέχει όλα, κάνει ότι μπορεί, και δουλεύει σωστά και για να πετύχουμε τους στόχους, που έχουμε θέσει για ακόμα ανοδική και πετυχημένη χρονιά.

      Ο κόσμος του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ θα πρέπει να αγκαλιάσει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και θα θέλαμε να είναι πιο ζεστός στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας (τα οποία θα αρχίσουν να διατίθενται απο την 1η του μηνός Ιουλίου), θα πρέπει όλοι μας να γίνουμε συνδρομητικά μέλη για να αποδείξουμε σε όλους ότι έχουμε και καλούς και πολλούς φιλάθλους που βρίσκονται δίπλα στην ΜΠΑΡΤΣΑ.
      Καλές οι προσπάθειες της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, αλλά δεν αρκούν αν δεν υπάρχει η αμέριστη στήριξη και βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας.

      Στην προσπάθειά μας αυτή, θέλουμε την συμπαράσταση και την συμπόρευση όλων, και όχι την αντιπαλότητα και την διαίρεση.

      Η ομάδα θα φτάσει εκει που θα την φτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με την οικονομική και ηθική μας συμπαράσταση.

      Το νέο Δ.Σ θα είναι ένα κι αδιαίρετο με σκοπό την ως πρός την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων που αποτελλούν την οικογένεια του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ,ΒΑΡΔΑΣ 15 και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΔΥΝΑΤΉ ...

      Καλή αγωνιστική χρονιά λοιπόν με υγεία και επιτυχίες στις ομάδες μας.

      Το Δ.Σ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ :
      "ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ  ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟ ΗΛΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ...
      ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΘΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ,ΒΑΡΔΑΣ 15 ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ "

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ