Drop Down Menus

      Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

      ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ


      Nέα Γενική Συνέλευση αποφάσισε να συγκαλέσει το Διοικητικό συμβούλιο του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ καθώς στην προηγούμενη δεν υπήρχε απαρτία των μελών.

      Στη συνέλευση μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Λέντζας, ο οποίος χαρακτήρισε ως άθλο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, επισημαίνοντας πως κι έγιναν λάθη, όπως γίνονται πάντα από αυτούς που προσπαθούν.
      Επίσης αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι και στο ότι τα έσοδα της ομάδας ήταν μειωμένα σε σχέση με άλλες χρονιές.
      Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος, όλα τα στοιχεία που αναφέρουν τα έσοδα-έξοδα είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε για να τα δει.

      Μετά την τοποθέτηση του κου Λέντζα αποφασίστηκε νέα συνάντηση που εκτός των μελών θα έχουν καλεστεί και οι φορείς του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προκειμένου να συζητηθούν σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. 

      Η ανακοίνωση της ομάδας :
      " Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής ομάδας του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ προσκαλεί την δημοτική αρχή,τους φορείς,τους δημότες,τα μέλη και τους φίλους της Ποδοσφαιρικής ομάδας σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 20.00 μ.μ στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου στην Βάρδα με θέματα:

      • απολογισμό δράσεως του απερχόμενου Δ.Σ

      • συζήτηση για την πορεία της Ποδοσφαιρικής ομάδας, κατά το τρέχον ποδοσφαιρικό έτος

      • εκλογές-ανάδειξη νέου Δ.Σ

      • συζήτηση-προτάσεις, για το σχεδιασμό της νέας ομάδας, για το ποδοσφαιρικό έτος 2018-2019

      Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ έχει ανάγκη τις προτάσεις μας και την ενεργή συμμετοχή μας για να συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια ,εκπροσωπώντας επάξια την περιοχή μας.

      Η παρουσία σας είναι και κρίνεται απαραίτητη για τη συνέχισή του έργου μας "

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ