Drop Down Menus

      Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

      ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ


      Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος στο γηπέδου Κρανιδίου απο την βροχή που είχε προηγηθεί, αλλά και το ψιλόβροχο κατά την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο
      έγινε καλό παιγνίδι, με την ομάδα της Βάρδας να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

      Ο φιλοξενούμενος Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ προηγήθηκε στο α’ ημίχρονο στο 43' με τον νεαρό Κάρδαρη και η γηπεδούχος ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ισοφάρισε στο 65′ με τον μόνιμο σκόρερ της τον Ποζατζίδη.

      Στο 1' λεπτό σουτ του Σαμπανέϊ πέρασε άουτ , όπως και το ίδιο αποτέλεσμα είχε το σουτ του Ρουγκάλα λίγο αργότερα.

      Η ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ προηγήθηκε στο 43′, όταν μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Αγουρίδη έγινε το 0-1 απο τον  Κάρδαρη.

      Η Ένωση Ερμιονίδας κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 64′ με τον Ποζατζίδη. Προηγήθηκε σέντρα, η μπάλα κόλλησε στην περιοχή της Βάρδας, και τελικά ο Ποζατζίδης την έστειλε στα δίχτυα.

      Επίσης είχαν απο ενα σουτ οι Ποζατζίδης, Μπαρμπέρος.

      Ο Ποζατζίδης είχε μια κεφαλιά απο εξαιρετική θέση πάνω στον  τερματοφύλακα της Βάρδας τον Λαδά.

      Η Βάρδα είχε την μεγάλη της ευκαιρία λίγο μετά το 1-1 όταν ο Vaz βγήκε τετατέτ αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ερμιόνης Γαβαλάς.

      ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Γαβαλάς, Παναγόπουλος, Πιριτσάους, Κατσιαμπάς, Παπαεμμανουηλίδης- Μπαρμπέρος, Καρούτης, Εσκουδέρο- Τριμπόνιας (60′ λ.τρ. Κατσιαμήτας), Ποζατζίδης, Γουάτσον (80′ Μερκούρης)

      Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Σιδέρης, Ρουγκάλας, Αγουρίδης, Ντόμας, Βας, Σαμπανέι (37΄λ.τ. Μακρής), Κάρδαρης (52΄λ.τ. Παναγάκης).

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ