Drop Down Menus

      Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

      Στην «Μπάρτσα» και φέτος ο «κανονιέρης» Βαγγέλης Λαθύρης

      O ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον αρχισκόρερ, Βαγγέλη Λαθύρη. Ο 28χρονος Αχαιός επιθετικός θα συνεχίσει στην ομάδα μας για τέταρτη σερί σεζόν. Είχε έρθει τον Μάρτιο του 2021 από τον Πάμισο (στην επανέναρξη από τον Covid-19) και θα παίξει στην «Μπάρτσα» και τη νέα αγωνιστική περίοδο, για τρίτη χρονιά στην Γ΄ Εθνική και τέταρτη συνολικά.
      Ο ταχύτατος επιθετικός και δεινός σκόρερ, ήταν ο MVP της περασμένης σεζόν, πετυχαίνοντας συνολικά 44 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις! 31 στην Α1 Κατηγορία Ηλείας, 1 στο Κύπελλο Ηλείας, 8 στα μπαράζ ανόδου και 4 στο Κύπελλο Ελλάδας, στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν στο Ληξούρι, την 1η Σεπτεμβρίου!
      Έχει αγωνιστεί επίσης σε Εθνικό Σαγεΐκων, Ατρόμητο Λάππα, Δόξα Ν.Μ., Διαγόρα Βραχνεΐκων, Καλαμάτα και Ναύπλιο.
      Βαγγέλη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.  

      Για τρίτη σεζόν στην "Μπάρτσα" ο Μπίσα

      Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Μπίσα. 
      Ο 28χρονος Αχαιός εξτρέμ θα παίξει στην ομάδα μας για τρίτη συνεχή σεζόν. Έχει εμπειρία από την Γ΄ Εθνική, έχοντας παίξει σε αυτή με την ομάδα μας τη σεζόν 2021-2022, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης με ιδιαίτερη επιτυχία σε Πάμισο, Ρόδο, ΑΟ Πυλίου Κω και Πόρο. Την περασμένη σεζόν με 14 γκολ και πολλές ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της "Μπάρτσα" στην Γ' Εθνική. Είναι η 13η ανανέωση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν. 
      Θανάση Μπίσα ευχόμαστε να έχεις μια δημιουργική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες.
       

      Φυσικοθεραπευτής ο Χαράλαμπος Κοντάνας

      Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει πως για τρίτη διαδοχική αγωνιστική χρονιά φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας θα είναι ο Χαράλαμπος Κοντάνας. 
      Ο Κοντάνας την προηγούμενη σεζόν διετέλεσε και ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Α1 Ηλείας και μάλιστα σκόραρε 4 φορές σε 9 συμμετοχές! Παρά το γεγονός ότι έχει αποδειχτεί... δεινός σκόρερ, στην "Μπάρτσα" της Γ΄ Εθνικής καλείται να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον απαιτητικό τομέα της φυσιοθεραπείας! 
      Χαράλαμπε, ευχόμαστε να έχεις ο ίδιος υγεία αλλά και να... προσφέρεις υγεία στους ποδοσφαιριστές μας!
       

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ