Drop Down Menus

      Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

      Ο ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

      Από τα «ονόματα» της κατηγορίας ο «Μίκι» εκ του «Μίοντραγκ» 52χρονος (εδώ και πολλά χρόνια μόνιμος κάτοικος Ελλάδος) Σέρβος τεχνικός γεννημένος στο
      Polje του Κοσσυφοπεδίου (23/10/1965) έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες έως και την Β’ Εθνική.

      Με μεγάλες γνώσεις ποδοσφαίρου ο ΜΙΚΙ ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ είναι ένας φιλόδοξος προπονητής με μακρόχρονη εμπειρία όπου έχει διαπρέψει σε αυτό τον χώρο, έχοντας πάντα θέληση για διάκριση, με όραμα και στόχους.

      Ενας προπονητής καταξιωμένος πολύ ψηλά στις τάξεις των φιλάθλων της Βάρδας με αμέριστη την αγάπη προς το προσωπό του, καθώς υπάρχει και όχι μόνο απ' τον κόσμο της ομάδας μας, η αναγνώριση της εργατικότητας και της δουλειάς που έχει παράξει σε όλες τις ομάδες που έχει εργαστεί.

      'Έχοντας περάσει και κατά το παρελθόν απ' τον πάγκο του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού μαζί του ξεκίνησαν, άλλαξαν και έγιναν πολλά (μπαίνοντας η ομάδα σε ανοδική τροχιά δημιουργημένη πάνω σε σωστές βάσεις) παράγοντας και αφήνοντας παράλληλα τεράστιο έργο.

      Είναι ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία καθώς δεν θα μπορούσε για τον κόσμο μας και την ομάδα μας για ένα νέο ξεκίνημα να μην ήταν παρά μόνο η καλύτερη και πιο ιδανική επιλογή να έχουμε ως προπονητή τον ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ.

      «Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Miodrag Ćirković .
      Τον καλωσορίζουμε στις τάξεις της ομάδας μας και ευχόμαστε στον νέο προπονητή καλή αρχή με πολλές επιτυχίες»

      Добродошли у тренер тима ПАО ВАРДАС Ćirković !!!
      Са здрављем и увек успехом !!!

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ