Drop Down Menus

      Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

      Ντεμπούτο στη Γ΄ Εθνική οι 16χρονοι αδερφοί Στεργιόπουλοι


      Τα δίδυμα αδέρφια, Βασίλης και Κώστας Στεργιόπουλος, πραγματοποίησαν την Κυριακή το ντεμπούτο τους στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα της ομάδας μας, στο ματς με την Εράνη Φιλιατρών. Προερχόμενοι από την ακαδημία του ΠΑΟ Βάρδας, σε ηλικία 16 ετών (έχουν γεννηθεί 24/1/2007), έπαιξαν την Κυριακή για πρώτη φορά στην Γ΄ Εθνική, ακολουθώντας τα βήματα δύο άλλων ποδοσφαιριστών που αναδείχτηκαν από την ακαδημία μας, του Νίκου Παλούμπη και του Δαμιανού Σίνου, οι οποίοι επίσης είχαν κάνει το ντεμπούτο τους στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα της «Μπάρτσα» τη σεζόν 2021-2022. Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μας, Βασίλης και Κώστας Στεργιόπουλος, είναι από πέρυσι μέλη της πρώτης ομάδας, είχαν 11 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας και πλέον αποκομίζουν εμπειρίες και από την Γ΄ Εθνική.
      Η ακαδημία του ΠΑΟ Βάρδας, υπό την τεχνική καθοδήγηση των καταξιωμένων Σταύρου Μπόμπολα, Αντώνη Λιόση, συνεχίζει την οργανωμένη και προσεγμένη δουλειά με στόχο την προώθηση των δικών της παιδιών στην πρώτη ομάδα, έτσι ώστε ο ΠΑΟΒ να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του και στο μέλλον να αποτελούν βασικά στελέχη της πρώτης ομάδας. Διότι, πέρα από την πρώτη ομάδα, ο Παμβουπρασιακός εδώ και πολλά χρόνια ρίχνει το βάρος και στις υποδομές του. Και οι εξελίξεις το αποδεικνύουν περίτρανα…
      Βασίλη και Κώστα Στεργιόπουλε, να έχετε υγεία και να αποκομίσετε πολύτιμες εμπειρίες με την συμμετοχή σας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


       

       



      ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ-ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 3-0

      πηγη:thematch.gr 
       

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ