Drop Down Menus

      Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

      ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ : ΣΥΝΕΧΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ


      Ο Πρόεδρος του Σωματείου & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ευχαριστούν 

      θερμά την εταιρία "Αρδευτική Αναγνωστόπουλος" και τον ιδιοκτήτη τους κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ , έναν άνθρωπο που συμβάλει μακροχρόνια και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και που επέλεξε για ακόμη μια φορά να είναι χορηγός της ομάδας μας.

      Η άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή μας για τη στήριξη του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ μας την νέα αγωνιστική χρονιά, η ευγενική αλλά και η πολύ μεγάλη του οικονομική ενίσχυση και όχι μόνον, συμβάλουν καθοριστικά στην επιτυχία και υλοποίηση των φετινών στόχων που έχουν τεθεί.

      Σε καιρούς δύσκολους, όταν οι οικονομικές αντιξοότητες για πολλούς είναι πολλές και ειδικά στον αθλητισμό στην Βάρδα, δείχνει με την κίνησή του να παραμείνει Μέγα Χορηγός για πολλοστή χρονιά, την εμπιστοσύνη του προς το διοικητικό μας συμβούλιο και την μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό και ειδικότερα για την ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας οι οποία προσφέρει χαρές, αναγνώριση και αξιόλογα αποτελέσματα στους κατοίκους της.

      Χωρίς την υποστήριξή των χορηγών μας δεν θα είχαν οι αθλητές μας και οι προπονητές όλα τα απαραίτητα μέσα για να επιτύχουν διακρίσεις και δε θα εισέπρατταν οι γονείς, οι εθελοντές και οι φίλοι της ομάδας τόσα χαμόγελα και ικανοποίηση από τα παιδιά όλων των τμημάτων και όλων των προσπαθειών αυτής της "πράσινης" οικογένειας.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ