Drop Down Menus

      Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

      ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

      Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή γενική συνέλευση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ, με τους ανθρώπους της ομάδας,τους φιλάθλους καθώς και πολλών εκπροσώπων συλλόγων και φορέων,όπως και της εκκλησίας,να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρό μας όπως τον ετήσιο απολογισμό κ.α.
      Απών για ακόμα μια φορά η Δημοτική αρχή του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης αφού κανένας δεν μπήκε στον "κόπο" να είναι εκεί και δίπλα στο οποίο πρόβλημα απασχολεί την ομάδα ακόμα κι αν είχαν προσκληθεί με προσωπική πρόσκληση ιδιαιτέρως ...

      Ο κ ΛΕΝΤΖΑΣ άνοιξε την συζήτηση με το 1ο  θέμα το οποίο αναφερόταν στην πορεία του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και τον απολογισμό της ομάδας,ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους,καθώς και τον κόσμο που στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει την όλη αυτή προσπάθεια από την πρώτη στιγμή που ασχολείται με την διοίκηση.
      Όλο αυτό θεωρείτε άθλος το οποίο δεν είναι κατόρθωμα 5-10 ανθρώπων αλλά από μιας ολόκληρης περιοχής αποτελούμενη από άτομα που βοηθούν.
      Τόνισε ότι η τωρινή διοίκηση θα κάνει τα πάντα ώστε και την επόμενη αγωνιστική χρονιά να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής και να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο,αλλά χρειάζεται η βοήθεια όλων,καθώς και νέα πρόσωπα να πλαισιώσουν την αυτή προσπάθεια.
      Επίσης αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται με την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Βάρδας και ότι θα πρέπει δώσουμε ακόμα μεγαλύτερο βάρος γιατί εκεί βρίσκεται το μέλλον της ομάδας μας.

      Το 2ο θέμα ήταν ο οικονομικός ετήσιος απολογισμός, καθώς και η εύρεση νέων πόρων εσόδων με τον οικονομικό διαχειριστή κ ΠΑΛΟΥΜΠΗ ΓΡ. να αναλύει το ζήτημα αναφέροντας ότι αυτό που ήταν βασικότερο για τα μέλη της διοίκησης όλα αυτά τα χρόνια είναι οτι έπρεπε να γίνονται όλα με διαύγεια.
      Σημαντικό για εμάς είναι οτι έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου,καθώς αναγνωρίζει την προσπάθεια,την φερεγγυότητα και μας είναι πάντα πρόθυμος και δίπλα μας.
      Ακολούθησε ανάλυση για τα έσοδα-έξοδα της χρονιάς για το πώς εισπράττονται και κατανέμονται. Αναφέρθηκε στο ότι το μεγαλύτερο πόσο χρημάτων πέρα από τους διοικούντες μαζεύεται από την βοήθεια των επαγγελματιών κυρίως της Βουπρασίας,των εγγεγραμμένων μελών της ομάδας,των χορηγών,όπως επίσης ένας ακόμα «πόρος» χρημάτων είναι οι εκδηλώσεις που γίνονται,μ'ενα μεγάλο ευχαριστήριο προς αυτούς.
      Επισήμανε κι αυτός ότι πρέπει να υπάρξουν νέες προσθήκες στο οικονομικό και διοικητικό κομμάτι ώστε να υπάρχει πραγματικά η "ΜΠΑΡΤΣΑ"

      Στην συνέχεια έγινε εποικοδομητική συζήτηση με τους παρόντες εκπροσώπων συλλόγων και οπαδών να παίρνουν τον λόγο και να είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τον αγώνα της διοίκησης με την προτροπή κάποιων να μπουν και νέα μέλη, διεύρυνση της ομάδας,μεγαλύτερη βοήθεια από τους κατοίκους της Βουπρασίας, καθώς και όπως τόνισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοι θεωρούν ότι ο Δήμος θα πρέπει επιτέλους (όπως κάνουν κι άλλοι πολλοί Δήμοι) να σταθεί πραγματικά αρωγός στον εκπρόσωπό της,ώστε να μοιραστεί θα λέγαμε το "φορτίο"

      Ο κ ΛΕΝΤΖΑΣ τέλος είχε τον τελευταίο λόγο και αφού ευχαρίστησε όλη την ποδοσφαιρική ομάδα για την πορεία και την περηφάνια που μας χαρίζει, ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον κόσμο και έκανε έκκληση για την αμέσως επόμενη εβδομάδα την Κυριακή 17/6 την ίδια ώρα στις 20.00 στην 3η κατά σειρά συνέλευση να παρουσιαστούν όλοι στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου της ΒΑΡΔΑΣ για να βοηθήσουμε το μέλλον της ομάδας όλοι μαζί και να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα και να την στηρίξουμε στο δύσκολο αγώνα, αυτό της Γ’ Εθνικής.

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΠΡΑΣΙΑΣ !!!

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ