Drop Down Menus

      Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

      Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ : ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

      Ξεκινά την Κυριακή 11 Οκτωβρίου η νέα χρονιά για την ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ.

      Η αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε, ήταν σίγουρα η πιο ιδιαίτερη και η πιο


      απαιτητική από όσες είχαν προηγηθεί μέχρι σήμερα, εξαιτίας της επιβολής περιορισμών κάθε δραστηριότητας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

      Ξεκινάμε τη χρονιά με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, με την ευχή να είμαστε όλοι υγιείς, μακριά από περιπέτειες που μας κρατήσανε μακριά από αυτό που αγαπάμε και πάντα με μεγάλη θέληση ως προς την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

      Εμείς πρέπει όλοι μαζί, διοίκηση, αγωνιστικό τμήμα, φίλαθλοι, όλη η πόλη ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε την νέα μεγάλη πρόκληση.
      Με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας ένας πρώτος μεγάλος στόχος είναι να έχουμε μία υγιή ομάδα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την παραμονή μας στην Γ Εθνική όσο το δυνατόν πιο άμεσα, ικανοποιώντας με το ποδόσφαιρό της.

      Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ θα προσπαθήσει στο μέτρο και στη δυνατότητα που του αναλογεί να εκπροσωπήσει με αξιοπρέπεια το Ηλειακό ποδόσφαιρο.
      Υπάρχει μεγάλη διάθεση απ’ όλους, έχουμε και την εμπειρία και πιστεύουμε ότι μπορούμε και φέτος να τα  καταφέρουμε.

      Καλούμαστε να διαχειριστούμε τα νέα δεδομένα που επικρατούν λόγω της πανδημίας και πρέπει να παραμείνουμε πολύ προσεκτικοί σε ζητήματα τήρησης των υγειονομικών με την διασφάλιση της υγείας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ευελπιστώντας πως τη νέα σεζόν θα εκμηδενιστούν τα όποια 
      προβλήματα.

      ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ