Drop Down Menus

      Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

      ΒΙΝΤΕΟ : Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ - Α.Ο ΠΕΛΛΑΝΑΣ-ΣΠΑΡΤΗ 1-1

      Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

      Και από τα αποδυτήρια του ΠΑΟ Βάρδας πέρασε ο πάτερ Χαράλαμπος Κανέλλος

      Και από τα αποδυτήρια του ΠΑΟ Βάρδας πέρασε σήμερα παραμονή των Θεοφανίων και πριν το αγώνα με τη Σπάρτη ο ιερέας της πόλης μας πάτερ Χαράλαμπος Κανέλλος για τον καθιερωμένο αγιασμό, μετά από τα σπίτια και τα καταστήματα που άγιασε στη Βάρδα όπως η μέρα το καλεί.










      ΦΩΤΟ:ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ - Π.Σ ΣΠΑΡΤΗ 1-1


                              

      ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 Η ΒΑΡΔΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ


      Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ έπαιξε με σοβαρές απουσίες απέναντι στην Α.Ο ΠΕΛΛΑΝΑ (ΣΠΑΡΤΗ) , μπορεί κατά την διάρκεια του αγώνα να συνάντησε μια κακή και προκλητική διατησία ( αφήνοντας την ομάδα, με μια κακή του απόφαση ο διαιτητής, να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίχτη λιγότερο) , οι ποδοσφαιριστές μας ακόμα κι έτσι μας έδειξαν με τον υπέρμετρο ποδοσφαιρικό τους εγωισμό που διαθέτουν, ότι προσπάθησαν πάρα πολύ να πάρουν την νίκη κι αυτό ήταν αρκετό για τον κόσμο , που με το ζεστό του χειροκρότημα στο τέλος του παιχνιδιού τους αντάμειψε για την μεγάλη προσπάθειά που έκαναν.






      Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

      Ο Αγώνας:
      15' χτύπημα φάουλ του Σωτηρόπουλου η μπάλα βρήκε πάνω σε αμυντικό του "τείχους" κι άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα για το 0-1.

      20' από προσπάθεια του Ντόμα η μπάλα απομακρύνθηκε από χέρι αμυντικού (κακώς ο διαιτητής δεν έδειξε κάρτα) και το πέναλτι που σωστά καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Vaz για το 1-1.

      48' μεγάλη ευκαιρία με τον Γούρμο που το πλασέ του με το αριστερό έδιωξε στην γωνία του ο γκολκήπερ της Α.Ο Πελλάνας-Σπάρτης.

      64' η Βάρδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κάρδαρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα - ο νεαρός παίκτης είχε μπει μόλις 13 λεπτά πριν στο ματς και πήρε στο διάστημα αυτό δυο κίτρινες από τον διαιτητή Σαφαρίκα-Αχαίας με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για τη δεύτερη από αυτές και την αποβολή.
      Κακή απόφαση για τον διαιτητή καθώς δεν υπήρχε ούτε υποψία φάουλ.

      65' φάουλ του Σωτηρόπουλου έδιωξε ο Λαδάς και στην εξέλιξη της φάσης ο Μπανούσης έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

      76' ευκαιρία για την Σπάρτη όταν το πλασέ του Σαμπατακου πέρασε μόλις άουτ.

      81' τεράστια ευκαιρία για την Βάρδα όταν μετά φάουλ του Χριστόπουλου ο Vaz έστειλε από κοντά με κεφαλιά δίπλα από το δοκάρι.

      ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Νικολακόπουλος, Ρουγκάλας, Αγουρίδης, Ντόμας, Βαζ, Γούρμος, Μακρής (51' Κάρδαρης)

      Α.Ο Πελλάνα-Σπάρτη: Κραβαρίτης, Κακάμης, Μπανούσης, Αναστασάκος, Κάρδαρης, Παναγιωτίδης, Γεμιστός, Σικαλόπουλος (55' Καλούσης), Σαμπατάκος, Τσιμικλής, Σωτηρόπουλος

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ