Drop Down Menus

      Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

      Στον ΠΑΟ Βάρδας ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος

      Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την μεταγραφή του Παναγιώτη Νιφορόπουλου στην ομάδα μας. Ο 33χρονος Αχαιός μεσοαμυντικός (έχει γεννηθεί 29 Οκτωβρίου 1990), που μπορεί να καλύψει με επιτυχία και την δεξιά πλευρά, ξεκίνησε την φετινή σεζόν στον Πανμοβριακό Ριόλου, από τον οποίο αποδεσμεύτηκε πριν λίγες μέρες και έγινε μέλος του ΠΑΟΒ

      Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες της Γ΄ Εθνικής, όπως στον Πανηλειακό, την Δόξα Ν. Μανωλάδας, την Καλαμάτα, την Αχαϊκή, αλλά και στην Παναχαϊκή, στην οποία έπαιξε στην ομάδα Νέων αλλά και στην πρώτη ομάδα.

      Παναγιώτη Νιφορόπουλε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας. Να έχεις υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους μας.

      Στον ΠΑΟ Βάρδας ο Κωνσταντίνος Κάρδαρης


      Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κάρδαρη στην ομάδα μας. Ο 20χρονος Γαστουναίος αριστεροπόδαρος φουλ μπακ, Κωνσταντίνος Κάρδαρης (έχει γεννηθεί στις 12 Αυγούστου 2003), έχει παίξει ξανά στην «Μπάρτσα» τη σεζόν 2019-2020, σε ηλικία 16 ετών, όταν έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις εθνικές κατηγορίες. 

      Έκτοτε, έπαιξε στον Αίαντα Γαστούνης, επίσης στην Γ΄ Εθνική, αλλά και στην Super League 2 με τον Α.Π.Σ. Ζάκυνθος τη σεζόν 2021-2022, στην οποία Super League 2 είχε 12 συμμετοχές. Τη σεζόν 2022-2023 έπαιξε ξανά στην ομάδα της πόλης του, τον Αίαντα Γαστούνης στη Γ΄ Εθνική και φέτος το πρώτο μισό της σεζόν φόρεσε την φανέλα της Ερμιονίδας, που είναι αντίπαλος του ΠΑΟΒ στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
      Κωνσταντίνε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας ξανά, να έχεις υγεία και καλή πορεία με τα «πράσινα» του ΠΑΟΒ.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ