Drop Down Menus

      Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

      Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας

       Σκάνδαλο διαιτησίας, φιλοξενίας και αστυνομίας στο νησί της Ρόδου 

      7 κίτρινες κάρτες κατά της ομάδας μας, ανάποδα σφυρίγματα με τον εκνευρισμό των παικτών μας, αυτονόητο, αποφάσεις που έβαζαν τους γηπεδούχους συνεχώς μέσα στα καρέ μας, παιχνίδι με μπάλες τύπου «errea» αντί για τις κλασικές «derby star» που προβλέπονται, κατέστησαν  τον διαιτητή ως τον δωδέκατο παίκτη των γηπεδούχων για 90'.

      Πρωτόγονες καταστάσεις βίωσε η ομάδα μας από "φιλάθλους" του Ιάλυσου επίσης, με πρωτοστάτη τον ίδιο τον πρόεδρο των Ροδίων, ο οποίος σκαρφαλώνοντας με «ταρζανισμούς» πάνω στη φυσούνα μετά το τέλος του ματς και με την... συμπαράσταση των θερμοκέφαλων οπαδών πετούσαν βροχή μπουκαλιών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ποδοσφαιριστής μας Κ. Τσεκούρας χάνοντας προσωρινά τις αισθήσεις του! Η αστυνομία ανύπαρκτη σε όσα αναφέρουμε και… για του λόγου το ασφαλές (!) δεν πάτησε ποτέ το πόδι της απ' την αρχή του αγώνα. Τυχαίο; 

      Έτσι επήλθε ένα τουλάχιστον άδικο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟ Βάρδας εν μέσω τρομοκρατίας και αστοχιών. Σεβασμός και μάλιστα ο αρμόζων στις ομάδες που «ματώνουν»  οικονομικά για να ταξιδεύουν τόσα χιλιόμετρα σχεδόν κάθε αγωνιστική, τιμώντας το θεσμό της Γ΄ Εθνικής έντεκα χρόνια. Αυτόν το σεβασμό προσδοκούμε κι εμείς κι όλες οι ομάδες. Αναμένουμε τις εκθέσεις από τους παρατηρητές αγώνα και διαιτησίας για όσα τραγελαφικά συνέβησαν και ελπίζουμε-όχι μάταια- στην απόδοση δικαιοσύνης. 


      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ