Drop Down Menus

      Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

      Ανανέωσε και ο Διονύσης Πλαστουργός

      Ο Διονύσης Πλαστουργός αποτελεί την έκτη ανανέωση της ομάδας μας.
      Ο 20χρονος Πυργιώτης εξτρέμ θα παίξει στην «Μπάρτσα» για τρίτη συνεχή χρονιά, όντας ένας ποδοσφαιριστής που εξελίσσεται συνεχώς και θα βοηθήσει και αυτός στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Έχει παίξει άλλωστε στην Γ΄ Εθνική από 16 ετών με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, αλλά και την σεζόν 2021-2022 με την ομάδα μας.
      Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 18 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την «Μπάρτσα».
      Διονύση, σου ευχόμαστε μια υγιή και καλή σεζόν.

      Για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΒ ο Διονυσόπουλος


      Ο Παύλος Διονυσόπουλος, βασικό στέλεχος της ομάδας μας την περασμένη σεζόν, έχοντας πολύτιμη προσφορά στο νταμπλ και στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική, θα συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν στην «Μπάρτσα».
      Ο 20χρονος Πυργιώτης πολυσύνθετος αμυντικός, ο οποίος μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις στο ανασταλτικό κομμάτι, την προηγούμενη σεζόν είχε 32 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, και συνέβαλε τα μέγιστα στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
      Ο Διονυσόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία του Πανηλειακού, εν συνεχεία αποτέλεσε βασικό στέλεχος των ομάδων Κ15, Κ17 του Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε στον Πανηλειακό τη σεζόν 2020-2021, πριν μεταπηδήσει στην ομάδα μας τον Αύγουστο του 2021.
      Ο ΠΑΟ Βάρδας εύχεται στον Παύλο Διονυσόπουλο μια καλή κι επιτυχημένη σεζόν.

      Όλοι δίπλα στην «Μπάρτσα»-Διατίθενται οι κάρτες διαρκείας


      Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της «Μπάρτσα» για τη νέα σεζόν, 2023-2024, ενόψει των απαιτητικών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Πολλά χρόνια τώρα ΠΑΟ Βάρδας είναι ο κόσμος του, είναι αυτός που στηρίζει έμπρακτα και δυναμικά την ομάδα σε κάθε βήμα της και χωρίς αυτόν δεν θα είχε αυτή την σταθερή πορεία σε υψηλό επίπεδο.

      Παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες οι τιμές είναι προσιτές, σε μια προσπάθεια να συνεχίσει ο κόσμος να «αγκαλιάζει» την ομάδα που του προσφέρει μεγάλες χαρές σχεδόν 20 χρόνια τώρα, αγωνιζόμενη ως επί το πλείστον στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

      Στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να δείξουν για ακόμα μια φορά την αγάπη τους στο σύλλογο, στηρίζοντας έμπρακτα την καινούρια προσπάθεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αναπόφευκτα εξαρτάται και από την ανταπόκριση των φιλάθλων μας στο κάλεσμα στήριξης μέσω αγοράς καρτών διαρκείας. Γι’ αυτό, όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα εκπροσωπήσει επάξια την Βουπρασία και όλη την Ηλεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

      Όλοι για έναν, όλοι για την «Μπάρτσα» μας.


      Οι φίλοι του ΠΑΟ Βάρδας μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας στα γραφεία της ομάδας, στο γήπεδο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας, από τις 5μ.μ. έως τις 8μ.μ. καθημερινά, αλλά και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

      Τηλ. επικοινωνίας: 6942685050 (Τάκης Καλογερής) & 6937732532 (Κώστας Παλούμπης).


      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ