Drop Down Menus

      Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

      Μέλος του δικτύου των σχολών ποδοσφαίρου του PSS PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS συνεχίζει και τη νέα χρονιά η ακαδημία του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ.

      Μέλος του δικτύου των σχολών ποδοσφαίρου του PSS PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS συνεχίζει και τη νέα χρονιά η ακαδημία του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ.
      Οι PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS είναι ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Το δίκτυο αναπτύσσεται διαρκώς και αποκτά μια δυναμική παρουσία με πιστοποιημένες σχολές ποδοσφαίρου. Η ηλικιακή κατηγορία των τμημάτων των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού είναι από 5 έως 16 χρονών.

      Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που χαρακτηρίζουν την ακαδημία του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ.

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

      · Ένταξη σε ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών

      · Συμμετοχή σε Ποδοσφαιρικές, Ψυχαγωγικές και Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις

      · Επισκέψεις των προπονητών μας (Μπόμπολας Σταύρος- Λιόσης Αντώνης και παρακολούθηση προπονήσεις και σεμινάρια στη Παιανία.
      Τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων και αξιολόγηση αθλητικών επιδόσεων από το δίκτυο PSS
      Φιλικές αναμετρήσεις με τα τμήματα της Ακαδημίας
      Διαρκής εκπαίδευση των προπονητών και αθλητών μας
      Open day στο γήπεδο Βάρδας (Γ.ΚΑΛΑΚΟΣ)
      Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικό camp με άλλες ακαδημίες του δικτύου στο γήπεδο Βάρδας (Γ.ΚΑΛΑΚΟΣ)
      Δυνατότητα αθλητών μας για προπονήσεις και δοκιμαστικά στη Παιανία.

      Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά (17:00 19:00) στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Βάρδας Γ.Καλάκος

      Μετά την άκρως περσινή επιτυχημένη χρονιά η ακαδημία μας καλεί αθλητές από την ευρύτερη περιοχή τις Βουπρασίας στο νέο τμήμα (Κ16 Γεν.2007-2008)

      Έλα κι εσύ στην παρέα μας!!!

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ