Drop Down Menus

      Κυριακή 24 Μαΐου 2020

      ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ !!!

      Τα τελευταία χρόνια ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της Ηλείας.

      Είναι μια ομάδα πανελλαδικά αναγνωρίσιμη, η οποία έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές, κυρίως λόγω της σταθερότητάς της.
      Ωστόσο, η «φήμη» του Παμβουπρασιακού, αυτή τη φορά ξεπέρασε και τα ελληνικά σύνορα και έφτασε όχι σε καμιά τυχαία χώρα, αλλά σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό κοινό, σε μια ανεπτυγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, όπως η Ιταλία.

      Πρόκειται για εφημερίδα του Πιεμόντε, περιοχής η οποία εκτός από δυο ομάδες θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τη Γιουβέντους και την Τορίνο, διαθέτει εκατοντάδες άλλες ομάδες στις μικρότερες κατηγορίες.
      Πρόκειται για την εφημερίδα Sprint E sport, ένα έντυπο με έμφαση στις μικρότερες κατηγορίες, αλλά και την υποδομή στο χώρο του αθλητισμού.
      Μια εφημερίδα, η οποία κατά την πάγια τακτική των Ιταλών, έχει πλούσια αναφορά και σε διεθνή θέματα, τα οποία αγγίζουν το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου κοινού.

      Την εποχή του κορωνοϊού, η Ιταλία έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα.
      Το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει.
      Μαζί με τη Serie A, έχουν σταματήσει και οι μικρότερες κατηγορίες, με τη Sprint E Sport, να κάνει αναφορά στις ερασιτεχνικές κατηγορίες δυο βαλκανικών χωρών, όπως είναι η Τουρκία και η Ελλάδα.

      Από την Ελλάδα, φιλοξενεί τρεις ομάδες.
      Το Μαρκό, τον Παμβουπρασιακό Α.Ο Βάρδας  και τον ΑΟ Ποταμιάς.
      Τρεις ομάδες της Γ΄ Εθνικής, οι οποίες και η κάθε μια, έχει μια ιστορία να την ακολουθεί.

      Κεντρικό θέμα είναι η επικείμενες αναδιαρθρώσεις, αλλά και οι απόψεις των ομάδων, με τον ΠΑΟ Βάρδας, να προβληματίζεται για το ενδεχόμενο να γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών και για το αν πρέπει τελικά να διεξαχθεί το Πρωτάθλημα τη νέα σεζόν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ