Drop Down Menus

      Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

      Συνεχίζει στην «Μπάρτσα» ο Τσεκούρας


      Ο 21χρονος γκολκίπερ, Αδάμ (Μάκης) Τσεκούρας, είναι η τέταρτη ανανέωση της ομάδας μας.
      Ο ικανότατος Αχαιός τερματοφύλακας, που είναι και αυτός μέλος της Εθνικής Beach Soccer μαζί με τον Δημήτρη Μικελάτο, ήταν ο βασικός πορτιέρο του ΠΑΟΒ την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας και αυτός στην κατάκτηση του νταμπλ και της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.
      Έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Δαβουρλή Κ 92, κι έχει αγωνιστεί επίσης στις Ακαδημίες του Παναιτωλικού και της Παναχαϊκής. Αυτή θα είναι η τέταρτη σερί σεζόν που θα φορέσει την φανέλα της «Μπάρτσα», όντας ένας ποδοσφαιριστής που έχει δεθεί πολύ με την ομάδα μας.
      Μάκη Τσεκούρα, ευχόμαστε να έχεις μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν.
       

      "Ταύρος" ξανά ο Δημήτρης Μικελάτος


      Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μικελάτο. 
      Ο Πατρινός μεσοπιθετικός, που είναι διεθνής με την Εθνική Beach Soccer, θα συνεχίσει στην "Μπάρτσα" για δεύτερη σερί σεζόν, και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 
      Θα είναι η τέταρτη συνολικά χρονιά του Μικελάτου στα πράσινα του Παμβουπρασιακού, έχοντας μακρά θητεία στην Γ' Εθνική τόσο με την ομάδα μας όσο και με Παναχαϊκή, Σπάρτη, Ναυπακτιακό, Αστέρα Βλαχιώτη, Αχαϊκή, Δόξα Ν.Μ., Εράνη κ.α.. Και με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει πολύ και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Δημήτρη Μικελάτο, να έχεις μια υγιή κι επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ