Drop Down Menus

      Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

      ΒΙΝΤΕΟ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 2-1

      Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ του αγώνα μεταξύ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ 2-1


      Συνέντευξη: Miki Tsirkovits-Αντώνη Λιόση




      ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΜΕ 2-1 ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

      Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των παιχτών του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ μετράει πολύ και μας έδωσε την νίκη.

      Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε την ιστορική ομάδα του Παναιγιάλειου με 2-1 και είναι σταθερά τρίτος στην βαθμολογία και πλέον στο +7 από τον τέταρτο Παλληνιακό.

      Το 1-0 έκανε ο Μικελάτος στο 7΄ όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος και με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ.
      Ο Παναιγιάλειος στο 89΄ με τον Πανάρετο έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1 με σουτ από το ύψος της περιοχής.
      Η καρδιά και το πάθος των παιχτών μας που για πολλές φορές μας έχει γεμίσει με υπερηφάνια κατάφεραν για άλλη μια φορά να βγουν νικητές.
      Στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια της ομάδας μας η μπάλα έφτασε στον Γούρμο που ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε αμέσως το πέναλτι.
      Ο Μικελάτος έστεισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και με φοβερό σίγουρο χτύπημα στον ουρανό των διχτύων χάρισε το τρίποντο στους πράσινους.

      Μια ακόμη μεγάλη νίκη για την ομάδα μας συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα για το 2019 η ομάδα του κ Cirkovic μας ανάγκασε για άλλη μια φορά να την χειροκροτήσουμε και να μας κάνει να αισθανόμαστε τυχεροί που είμαστε οπαδοί της .

      ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  !!!

      Οι συνθέσεις
      ΠΑΟΒ (Μ. Τσίρκοβιτς): Δημόπουλος, Λιόσης, Ζέλιος (90+3' Θεοφιλόπουλος), Σιδέρης, Αγουρίδης, Π. Πολίτης (90+2' Ξύδης), Γ. Πολίτης, Ντόμας (85' Παπαλάμπρος), Θ. Νικολόπουλος (67' Ντάζος), Μικελάτος, Γούρμος
      Παναγιάλειος: Κοντογεώργος, Γραμματίκας, Μαλισσόβας, Βλάχος, Τζανουλίνος, Λούγκος (74' Παπασπηλιόπουλος), Τορεζάνι, Σκαρτσίλας (80' Μπακατσέλος), Φουρτάδο, Κοτσόκολος (60' Κούντικ), Πανάρετος

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ