Drop Down Menus

      Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

      Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ-Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ : ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

      Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας όπως παραστεί στο δημοτικό στάδιο Βάρδας
      «Γρηγόριος Καλάκος» την Παρασκευή 20/9/2019 και ώρα 17:45, όπου θα λάβει χώρα ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός των τμημάτων του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ-Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ.

      Πριν τον αγιασμό θα διεξαχθεί ανοιχτή προπόνηση προς στους φιλάθλους δίνοντας την δυνατότητα στον κόσμο μας να παρακολουθήσει και ακολούθως να ευχηθεί την ομάδα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
      Πρεμιέρα με ένα πολύ σπουδαίο αγώνα ( Κυριακή εκτός έδρας στην Σπάρτη με αντίπαλο την φιλόδοξη ομάδα Π.Σ. Η ΣΠΑΡΤΗ στις 16.30 ) ίσως στο πιο ενδιαφέρον ματς της πρώτης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

      Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης και του αγιασμού το ποδοσφαιρικό τμήμα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ-Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ θα μεταβεί στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου για να παρακολουθήσει σεμινάριο από την Επιτροπή Διαιτησίας, με θέμα τους νέους Κανόνες του παιχνιδιού.
      Σεμινάριο που αξίζει όλοι να παρακολουθήσουμε ώστε να είμαστε ενήμεροι για τις  αλλαγές και τις σημαντικές τροποποιήσεις που έχουν γίνει στον αγωνιστικό χώρο.

      Ακολούθως θα υπάρξει το καθιερωμένο ετήσιο τραπέζι προς τους ποδοσφαιριστές μας με αφορμή της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
      Χώρος τέλεσης,
      ψησταριά << Σταθμός>> στην Βάρδα στις 20.00 μμ

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ