Drop Down Menus

      Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

      ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ...ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ !!!


      Το παιχνίδι αρχίζει για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου.

      Καλή ποδοσφαιρική σεζόν!

      Τα ψέματα τελείωσαν λοιπόν και το πρωτάθλημα ξεκινά.

      Για τον κάθε συμμετέχοντα η νέα αγωνιστική δοκιμασία, ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες, θέτοντας στόχους και ελπίζοντας για το καλύτερο.
      Τα φαβορί, τα αουτσάιντερ, οι σταθερές δυνάμεις, οι πιθανές εκπλήξεις και ασφαλώς οι διεκδικητές της παραμονής είναι όλα στοιχεία ενός πρωταθλήματος στο οποίο η αγάπη για τη φανέλα έχει τη δική της ξεχωριστή αξία.

      Στην πραγματικότητα όμως κανείς δεν ξέρει πού θα τον βρει το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.
      Υπό αυτό το πρίσμα, ουδείς μπορεί να προβλέψει ποιος θα είναι ο πρωταθλητής, ούτε και ποιοι θα καταλάβουν τις υπόλοιπες θέσεις, ούτε βεβαίως και ποιος θα υποβιβαστεί.

      Πάντα θα υπάρχει στο ξεκίνημα μιας ποδοσφαιρικής σεζόν αυτή η γλυκιά προσμονή για να κυλήσει ξανά η μπάλα στο χορτάρι αλλά και η αγωνία για την πορεία της ομάδας μας.

      Είναι αλήθεια πως τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα όπως συμβαίνει και δικό μας με τα οικονομικά δεδομένα να δημιουργούν στις ομάδες και στις διοικήσεις ακόμα περισσότερους πονοκεφάλους.

      Ωστόσο η αγάπη κάποιων ανθρώπων για το ποδόσφαιρο είναι κάτι που το κρατά ακόμα ζωντανό, παραμερίζοντας τα όσα προβλήματα μαστίζουν δυστυχώς τις πιο πολλές ομάδες σε κάθε νομό της Ελλάδας και τα σωματεία να κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις που υπάρχουν μέσα στη σεζόν.

      Ομως το πάθος, η δύναμη, το ταλέντο, η μαχητικότητα, η αυταπάρνηση, η πίστη στην προσπάθεια και το έντονο ενδιαφέρον παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ακόμα αναλλοίωτα και κάνουν το πρωτάθλημά μας συγκλονιστικό και γεμάτο κίνητρα και συγκινήσεις.

      Έτσι λοιπόν 14 ομάδες του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής ρίχνονται στην <<αρένα>> του πρωταθλήματος και πέφτουν στη μάχη γεμάτες όνειρα και φιλοδοξίες για να διεκδικήσουν η καθεμιά ξεχωριστά τους στόχους και ασφαλώς να μπορέσουν να βγάλουν και να αναδείξουν δικά τους παιδιά, νέα ταλέντα, κάτι που αποτελεί στόχο και σκοπό για όλους.

      Ευχόμαστε να διεξαχθούν πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια με ευγενή άμιλλα και σεβασμό προς στον αντίπαλο όλες οι αναμετρήσεις-συναντήσεις.
      Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες με πραγματοποίηση των στόχων τους, αλλά πάνω απ' όλα υγεία σε όλους τους συμμετέχοντες συναθλητές ποδοσφαιριστές.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ