Drop Down Menus

      Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

      Στον ΠΑΟ Βάρδας ο Κοντομίχης


      Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την μεταγραφή του Άγγελου Κοντομίχη. Ο Κοντομίχης έχει γεννηθεί στις 6/10/2004, είναι από την Πάτρα και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Θύελλα Πατρών. Έχει παίξει επίσης στον Δαβουρλή Κ92, στον Άτλαντα Πατρών, ενώ το καλοκαίρι του 2021, σε ηλικία 17 ετών, μεταπήδησε στην Κ19 του Ιωνικού, όπου έπαιξε για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Super League U19.
      Ο 19χρονος μεσοαμυντικός κατά το πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στον Αστέρα Πετριτής, ομάδα της Γ΄ Εθνικής (2ος όμιλος).
      Άγγελε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τον ΠΑΟΒ.  

      Στον ΠΑΟ Βάρδας ο Γεωργακόπουλος

      Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου. Ο Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος έχει γεννηθεί στις 15/2/1999, είναι από τον Πύργο και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αργοναύτη Κατακόλου. Τον Ιανουάριο του 2016, σε ηλικία 17 ετών μεταπήδησε στην Δόξα Ν. Μανωλάδας της Γ΄ Εθνικής και τον Ιούνιο του 2016 στην Λάρισα της Super League 1, όπου υπέγραψε 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο κι έπαιξε στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League 1 με την Α.Ε.Λ..
      Έκτοτε έπαιξε στον Πανηλειακό, την Α.Ε. Ερμιονίδας, την Κέρκυρα, τον Α.Ο. Καβάλας, την Ξάνθη, τον Ηρόδοτο, τον Βύρωνα Καβάλας, την Ζάκυνθο. Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν έπαιξε στον Ιάλυσο. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός έχει 13 συμμετοχές στην Super League 2 και 9 στην Football League από τις υψηλές εθνικές κατηγορίες.
      Κώστα, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον ΠΑΟΒ.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ