Drop Down Menus

      Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

      Στο τεχνικό τιμ ξανά ο Γιώργος Λαμπρόπουλος

       

      Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, ως προπονητή τερματοφυλάκων, για τρίτη διαδοχική σεζόν.
      Ο 44χρονος Πυργιώτης παλαίμαχος γκολκίπερ της ομάδας μας αλλά και του Πανηλειακού και του Εθνικού Αστέρα, θα προσφέρει και φέτος τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον ΠΑΟ Βάρδας, αναλαμβάνοντας τον ρόλο να έχει σε πλήρη ετοιμότητα τους τρεις τερματοφύλακες της ομάδας μας, Μάκη Τσεκούρα, Χρήστο Βορύλλα και Δαμιανό Σίνο, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και στο Κύπελλο Ηλείας.
      Γιώργο, ευχόμαστε να έχεις υγεία και μια επιτυχημένη σεζόν με την «Μπάρτσα».

      Συνεχίζουν οι αδερφοί Στεργιόπουλοι

      Τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Βασίλης Στεργιόπουλος συνεχίζουν στην ομάδα μας για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Δύο 16χρονοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, επιθετικός κι αμυντικός αντίστοιχα, που προέρχονται από την ακαδημία του ΠΑΟ Βάρδας και από πέρυσι είναι μέλη της πρώτης ομάδας.
      Την περασμένη σεζόν πήραν το «βάπτισμα του πυρός» στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αποτελέσουν μαζί με τους Διονυσόπουλο, Πλαστουργό και Σίνο τους πέντε «μικρούς» που θα πρέπει υποχρεωτικά, βάσει Κ.Α.Π., να βρίσκονται στην 20άδα κάθε αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
      Κωνσταντίνε και Βασίλη σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν.  

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ