Drop Down Menus

      Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

      ΦΩΤΟ:ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ



      BINTEO:ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 0-0


      Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 0-0...ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Β

      Τελικό αποτέλεσμα σήμερα στο γήπεδο Γρ. Καλάκος ήταν 0-0 μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων με το θέαμα να είναι παραπάνω από εντυπωσιακό.
      Με την ομάδα της Βάρδας που ήταν αδιαμφισβήτητα ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, χάνοντας πολλές και μεγάλες ευκαιρίες ώστε να πάρει ακόμα μια μεγάλη νίκη.

      Με τους ποδοσφαιριστές μας να είναι για άλλη μια φορά μαχητές, παρουσιάζοντας πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας φέτος και για  πολλοστή φορά τα εύσημα.
      Ειδικά σήμερα ήταν όπως ακριβώς θα τους ήθελε ο προπονητής μας ο κ Cirkovic και ο κόσμος μας καθώς αγωνίστηκαν απέναντι και σε μια κακή διαιτησία καθώς δεν έδωσε καταφενέστατο πέναλντι υπέρ της Βάρδας στο 88', όπως επίσης χαρίστηκε σε πολλές περιπτώσεις υπέρ των παιχτών του Διαγόρα.
      Διατησίες παρόμοιες που επί το πλείστον συνάντησαν φέτος όλες σχεδόν οι ομάδες που αγωνίστηκαν απέναντι στις Ροδιακές ομάδες, σε έναν όμιλο έκτρωμα καθώς υπήρξαν υπέρογκα ποσά για τις μετακινήσεις, καθώς και ακατάλληλες ώρες διεξαγωγής αγώνων με αποτέλεσμα να υποφέρει το ποδόσφαιρο για να εξυπηρετηθούν ιδία συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων.

      Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να συμφωνήσουμε με τον προπονητή μας και να πούμε στους ποδοσφαιριστές μας : ΝΑΙ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ..


      Ο Αγώνας :

      24' Σέντρα από δεξιά του Πολίτη Που η κεφαλιά του Νικολόπουλου Δ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

      35' ο Μπούνας μέσα στην περιοχή κατέβασε με το στήθος και σουτάρει άμεσα, κόντραρε τη μπάλα ο Προβατίδης και βγηκε κόρνερ.

      45' Μεγάλη  ευκαιρία του αγώνα στο 45' για τους πράσινους όταν αρχικά ο Μικελάτος σούταρε από διαγώνια θέση έδιωξε ο Τσάμης με τη μπάλα να φτάνει στον Δ. Νικολόπουλο που σε κενή εστία έκανε κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το δοκάρι.

      53' Ωραία ενέργεια και σουτ του Μικελάτου έδιωξε ενστικτωδώς με τα πόδια ο Τσάμης.

      63' από φάουλ του Γ. Πολίτη ο Βέρτζος διώχνοντας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλλα στο το δοκάρι πριν περάσει έξω

      77' Μετά από χτύπημα κόρνερ κατέβασε ο Γούρμος ωραία την μπάλλα αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

      στο 88' Πολύ κακώς δεν δόθηκε υπέρ της Βάρδας πέναλντι, με πολύ έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για μαρκάρισμα του Βέρτζου στον Μικελάτο.
      Ο διαιτητής Ματσούκας έδειξε "παίζεται" με τους παίχτες του Διαγόρα να έχουν σταματήσει.

      ΤΕΛΟΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 0-0

      ΠΑΟ Βάρδας: Δημόπουλος, Ζέλιος (90+2' Ξύδης), Λιόσης, Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ (56' Θ. Νικολόπουλος), Αγουρίδης (80' λ.τρ. Ντάζος), Γ. Πολίτης, Ντόμας (68' Γούρμος), Μικελάτος, Π. Πολίτης, Μπούνας

      ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 0-0




      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ