Drop Down Menus

      Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

      ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-2

      ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-2
      ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ-ΚΑΚΑΛΕΤΡΗ

      ΦΩΤΟ;ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ-ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-2


      ΙΣΌΠΑΛΟ 2-2 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ

      Ισόπαλο αποτέλεσμα στο γήπεδο Βάρδας ΜΕ 2-2 μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ.


      Οι πράσινοι καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα , έχασαν και πάλι πολλές ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς , το Διαβολίτσι όμως αν και με παίχτη λιγότερο κατάφερε να προηγηθεί , όμως η εμπειρία ήταν αυτή που μίλησε στο τέλος με την ομάδα της Βάρδας να πιέζει για την ισοφάριση , πράγμα που κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

      Ο ΑΓΩΝΑΣ:

      11' μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιόση, πλασέ του Σαμπανέι αποκρούστηκε από τον Καλογερόπουλο και στη συνέχεια βρήκε στο δεξί δοκάρι.

      25' ο Σαμπανέι έκανε ένα ωραίο σουτ ,που μπλόκαρε ο Καλογερόπουλος την τελευταία στιγμή.

      34' ωραία σέντρα του Μακρή από αριστερά  η κεφαλιά του Βαζ, έγινε σωτήρια απόκρουση από τον τερματοφύλακα  Καλογερόπουλο.

      45' οι φιλοξενούμενοι με τον Μουλιάτο, επιχείρησε μακρινό σουτ, που μπλόκαρε ο Λαδάς.

      57' Γκοοοολλ για την Βάρδα, όταν από σέντρα του Σαμπανέι, κεφαλιά του Ντόμα προς τον Vaz  που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 με ωραίο πλασέ.

      60' χτύπημα φάουλ, κεφαλιά του Vaz πέρασε άουτ.

      63' ο Βιγιαφάνιε το φάουλ , την  κεφαλιά του προωθημένου Σεντεμέντε μπλόκαρε ο Λαδάς.

      65' μετά από εκτέλεση κόρνερ, σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΟΒ, δυνατό σουτ του Σεντεμέντε απέκρουσε αρχικά ο Λαδάς, κι από κοντά ο Γραμματικόπουλος απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

      67' έμεινε με δέκα παίκτες το Διαβολίτσι λόγω αποβολής του Γραμματικόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στον Λιόση.

      77' το 1-2 για το Διαβολίτσι, σε φάση που οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σε γρήγορη αντεπίθεση μετά από αμυντική απόκρουση σε κόρνερ που εκτέλεσε στην άλλη περιοχή ο ΠΑΟΒ και με τον Βιγιαφάνιε να περνάει στον σκόρερ ο οποίος πλάσαρε πάνω από τον γκολκήπερ όταν αυτός επιχείρησε έξοδο.

      81' ακύρωση γκολ για την Βάρδα ( μια φάση που ελέγχεται ) καθώς ο επόπτης έδειξε ότι ο Λιόσης ήταν σε αντικανονική θέση.

      79' ωραία σέντρα του Σαμπανέϊ η κεφαλιά του Vaz στο πρώτο δοκάρι έφυγε μόλις άουτ.

      83' μεγάλη ευκαιρία για την Βάρδα να ισοφαρίσει όταν κεφαλιά από πολύ κοντά του Vaz απέκρουσε σωτηρία πάνω στην γραμμή ο τερματοφύλακας Καλογερόπουλος.

      - στο 90+2' ο Σαμπανέι εκμεταλεύτηκε μια αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με σουτ σκόραρε για το 2-2 σε ισοφάριση των γηπεδούχων.

      ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ 2-2

      ΠΑΟΒ: Λαδάς, Λιόσης, Ρουγκάλας, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος (54' Γούρμος), Αγουρίδης (79' Χριστόπουλος), Ντόμας, Βαζ, Σαμπανέι, Μακρής (72' Κάρδαρης)

      Διαβολίτσι: Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Σεντεμέντες, Τζανετέας (60' Αθανασόπουλος), Γεωργιόπουλος (83' Γ.Καλογερόπουλος), Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος, Βιγιαφάνιε (90+5' Φωτόπουλος), Κυριαζόπουλος, Μουλιάτος (69' Τσαλάκου)

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ