Drop Down Menus

      Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

      ΒΑΡΔΑ-ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/3 ΚΑΙ ΩΡΑ 16.00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΡΔΑΣ

      Ημιτελικός κυπέλλου Ηλείας την Τετάρτη 26 Μαρτίου και ώρα έναρξης 16.00 μεταξύ των ομάδων του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ σε διπλούς αγώνες
      και με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα της Βάρδας στο Δημοτικό στάδιο Γρ. Καλάκος.

      Ο ιστορικός για το Ηλειακό ποδόσφαιρο Ξενοφώντας Κρεστένων ιδρύθηκε το έτος 1961 και οφείλει το όνομα του στον Αθηναίο ιστορικό και Σωκρατικό φιλόσοφο, ο οποίος κατοικούσε στην περιοχή της Σκιλλουντίας (όπου και του παραχωρήθηκε κτηματική περιουσία από τους Σπαρτιάτες) κατά την εξορία του από την πολιτεία των Αθηνών.

      Το σωματείο του Α.Ο Ξενοφών πρωταγωνίστησε  στο τοπικό ποδόσφαιρο, την περίοδο 2008-09 όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ηλείας εξασφαλίζοντας έτσι την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της τότε Δ εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2009-10.

      Για τον θεσμό του κυπέλλου Ηλείας έχει καταφέρει να φτάσει τρείς φορές στον τελικό όπου και ηττήθηκε ισάριθμες φορές.

      Αναλυτικά:
      2014-2015 : Αστέρας Αμαλιάδας – Ξενοφών Κρεστένων: 0 – 0 κ. αγ. – παρ.(5 – 4 πεν.)
      2016-2017 : Πανηλειακός - Ξενοφών Κρεστένων 3-0
      2017-2018 : Αστέρας Αμαλιάδας - Ξενοφών Κρεστένων 2-0

      Από την πλευρά μας η ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ εχει βρεθεί σε τέσσερις τελικούς με χρονική σειρά 1979-1980-2010-2013 αλλά δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο του κυπέλλου.

      Με το κίνητρο για την ομάδα μας να είναι πολύ μεγάλο και ύστερα από πολλά χρόνια να βρισκόμαστε να διεκδικούμε με πολλές αξιώσεις την πρόκριση στον τελικό.
      Οφείλουμε όλοι μας να βρισκόμαστε στο γήπεδο και να είμαστε δίπλα στους παίχτες μας.
      Και με την συμπαράσταση μας θα τους βοηθήσουμε δίνοντας ακόμα περισσότερη δύναμη ώστε όλοι μαζί να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα κάνοντας το πρώτο βήμα που θα φέρει την ΜΠΑΡΤΣΑ μας ακόμα πιο κοντά στην διεκδίκηση του κυπέλλου Ηλείας.

      ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ !!!

      ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.

      Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα Πάο Βάρδας, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου Σκλαβενίτη για τον άδικο χαμό του.

      Ευχόμαστε ο Θεός να  χαρίσει ανάπαυση σώματος κ ψυχής και να δώσει στην οικογένεια του υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ