Drop Down Menus

      Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

      ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ


      Πριν λίγες μέρες στο κατά τ'άλλα δημοτικό στάδιο Βάρδας Γρ.Καλάκος είχαμε την τιμή να αγωνιστούμε και να φιλοξενήσουμε μια ιστορική ομάδα όπως αυτής της Παναχαϊκης και πολλούς φιλάθλους και οπαδούς που παρακολούθησαν τον αγώνα.

      Ζητήσαμε γιατί θέλαμε να προβάλουμε την περιοχή μας την βοήθεια των υπηρεσιών του δήμου μας Ανδραβίδας-Κυλλήνης (ανήκουμε?) και των δημοτικών συμβούλων αλλά και πάλι και για πολλοστή φορά δεν υπήρχε καμία διάθεση βοηθείας και δεν βρέθηκε κανένας να υποδειχθεί ως αρμόδιος,τόσο για τον καθαρισμό,την συντήρηση,τον καλλωπισμό αλλά ούτε καν για την αποστράγγιση των νερών στον κατά τ'άλλα δημοτικό δρόμο του γηπέδου που είναι και η κύρια είσοδος του
      γηπέδου.

      Σ όποιον δημοτικό σύμβουλο ή υπηρεσία απευθυνθήκαμε ακούγαμε το ίδιο : ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ,ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ !!!!! ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ (άκουσον) ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ !!!!!...

      Το συμβούλιο της ομάδας τόσο με ιδιωτικές πρωτοβουλίες του ιδίου,όσο και φιλάθλων της ομάδας έκανε ότι ήταν δυνατόν για να μπορέσει να καθαρίσει και να συμμορφώσει τον χώρο του Γρ.Καλάκος,του βοηθητικού αγωνιστικού γηπέδου και του περιβάλλοντα χώρου πέριξ του σταδίου μετά από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και πλημμύρες που είχαμε στην περιοχή μας ...

      Κύριοι να ξέρετε ότι είναι τιμή για τον τόπο μας να υπάρχουν ομάδες σε υψηλό επίπεδο και είναι υποχρεωσή σας η συντήρηση του σταδίου και η βοηθειά σας προς τον αθλητισμό και τους αθλητές.
      Κάποιοι άλλοι κάνουν τα πάντα ώστε αθλητικός τους εκπρόσωπος να έχει ό,τι χρειάζεται και είναι πάντα δίπλα στο σωματείο με θέληση.
      Και αν ΕΣΕΙΣ δεν νοιάζεστε για την ομάδα του τόπου σας κάντε το τουλάχιστον για τα παιδιά και τους ανθρώπους που καθημερινά αθλούνται στο στάδιο,σ'ενα παραμελημένο χώρο άθλησης απ'όλους σας που σε κάποια σημεία είναι και άκρως επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλούμενων.

      Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Βάρδας κ ΡΕΤΟΥΝΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟ γιατί ήταν ο μόνος που ενδιαφέρθηκε,δεν αρνήθηκε και ήρθε στο γήπεδο να δει τα προβλήματα και να προσπαθήσει να τα λύσει.
      Αλλά την προσπάθειά του να σας ζητήσει βοήθεια, όπως λέμε στην δημοτική "" ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ""
      Έτσι όμως για να ξέρετε κάτω απ'αυτές τις συνθήκες θα'" ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ "" ο φίλαθλος κόσμος,οι οποίοι είναι ταυτόχρονα πολίτες του Δήμου  της περιοχής Βουπρασίας και θα σας φερθούν ενδεχομένως αναλόγως όταν κι εσείς τους χρειαστείτε.
      Γιατι ο κόσμος απο εδώ και πέρα πλέον θα γνωρίζει,και πάντα θα ξέρει και θα κρίνει ...

      ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ,ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ...

      Το Δ.Σ του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ







      Γιατί μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις ...
      Αυτή ήταν η κατάσταση του γηπέδου πριν το παιχνίδι ...
      Να'ναι καλά οι όποιοι εθελοντές


      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ