Drop Down Menus

      Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

      ΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ 0-0


      Έριξε την Αχαϊκή από το ρετιρέ του ομίλου αλλά δεν πήρε τους 3 βαθμούς.Πολλή καλή εμφάνιση για την ομάδα μας  που δεν μπόρεσε να σκοράρει  και έφυγε με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας...Πολύ καλό πρόσωπο
      παρουσίασε χθες στην Αχαγιά ο ΠΑΟ Βάρδας όπου και ήρθε ισόπαλος 0-0 με την τοπική Αχαϊκή. Οι «πράσινοι» της Βουπρασίας παρουσιάζοντας ένα σοβαρό πρόσωπο και βγάζοντας στόφας μεγάλης ομάδας, υποχρέωσαν τα «καναρίνια» στην πρώτη τους απώλεια εντός έδρας ενώ αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και το διπλό. Με την εικόνα τους όμως άφησαν υποσχέσεις ικανοποιώντας τους 100 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στην Αχαγιά, δίνοντας δυναμικό παρών.


      Ενα αποτέλεσμα που αδικεί τον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ καθώς είχε την καθολική υπεροχή σε όλο τον αγώνα .


      Μεγάλες στιγμές με τους Ντεντόπουλο


      και Βραχνή που ατύχησαν να σκοράρουν..


      Η πρώην πρωτοπόρος του 4ου ομίλους δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί που είχε στο ματς και ο ΠΑΟ πήρε τη «λευκή» ισοπαλία στην κάτω Αχαγιά, επιτρέποντας στην ΑΕ Καραϊσκάκης να προσπεράσει την αντίπαλό του και να ανέβει στην κορυφή.


      ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Νικολόπουλος, Νίκας, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Τόγιας, Καζαντζής, Σουρανής, Σπανός (57’ Δημητρακόπουλος), Μητρόπουλος (59’ Μπουρδανιώτης), Αποσκίτης (64’ Ντάζος)


      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπετανάκης, Π. Πολίτης, Δ. Παναγιωτόπουλος, Τσολόπουλος, Βραχνής, Δ. Τσουκαλάς, Ανδριέλος, Πασπαλιάρης, Ντεντόπουλος, Π. Τσουκαλάς (88’ Παναγόπουλος), Μπουλούμπασης (68’ Ανδριτσόπουλος).

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ