Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Ξεκινάει η προετοιμασία σήμερα 28/7


 Σήμερα  Δευτέρα στις 6 μ.μ. έχει προγραμματιστεί στο Δημοτικό Στάδιο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΛΑΚΟΣ η «πρώτη» του «ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ », που έχει ακόμη αρκετά κενά στο ρόστερ του.
Παρά τις σημαντικές κινήσεις που έγιναν τα τελευταία 24ωρα, η ομάδα δεν έχει περισσότερους από 12-13 παίκτες.Σήμερα λοιπόν θα ξεκινήσουν τo τρέξιμο όσοι υπάρχουν και σταδιακά θα προστίθενται οι παίκτες που θα αποκτηθούν το επόμενο διάστημα.
Να θυμίσουμε εδώ πως άποψη του  τεχνικού της ομάδας και του Δ.Σ είναι πως είναι προτιμότερο να ξεκινήσει η ομάδα με τόσο λίγους παίκτες, παρά να γίνουν βιαστικές κινήσεις που θα οδηγήσουν σε μεταγραφικά λάθη. Για αυτό λοιπόν η ομάδα ξεκινά σήμερα με μικρό αριθμό παικτών ενώ την ίδια ώρα διοίκηση και ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ  προσπαθούν να κλείσουν τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας προσπαθώντας να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές παικτών.
Ποιους παίκτες έχει σήμερα.
Π.ΣΚΛΑΒΕΝΗΤΗΣ-Ν.ΦΛΙΚΓΟΣ-Γ.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ-Π.ΠΟΛΙΤΗ-Ν.ΒΡΑΧΝΗΣ-Ν.ΤΣΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-Ν.ΑΝΔΡΙΕΛΟΣ-Δ.ΤΡΙΓΑΖΗΣ-Φ.ΣΚΟΤΖΑΙ-Θ.ΣΑΡΑΝΤΑΥΓΑΣ-Γ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-Θ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-Κ.ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.
 Φυσικά δεν αποκλείεται να δούμε περισσότερους παίκτες στο γήπεδο σήμερα, αν η διοίκηση επιφυλάσσει κάποια μεταγραφική έκπληξη.

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ