Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ για τη νέα σεζόν.

Οι άνθρωποι του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ αποφεύγουν σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες οποιοδήποτε σχόλιο για θέματα πέραν του αγωνιστικού.
Ωστόσο, γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι η πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ περιμένουν
με ανυπομονησία να πληροφορηθούν ποιο θα είναι το νέο πλάνο πάνω στο οποίο θα βαδίσει η "ΜΠΑΡΤΣΑ" την επόμενη χρονιά. Αυτός είναι ο λόγος που το Δ.Σ έχει ήδη  αρχίσει να εργάζεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορεί να απευθυνθεί στον κόσμο για την επόμενη μέρα της ομάδας μας. 
  Η συμφωνία με τον ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ για την νέα   χρονιά έχει γίνει μεταξύ του προέδρου και του Δ.Σ ο οποίος θα καταστρώσει το νέο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ. Στην διάρκεια των επόμενων ημερών ανακοινώνονται τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών με τα οποία έχει ήδη επέλθει συμφωνία.
Σήμερα Σάββατο 12/7/2014  κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας με τον κόσμο να δείχνει μεγάλη ανταπόκριση για τη στήριξη της ομάδας μας όπως μας τόνισε μέλος του Δ.Σ."Μέχρι στιγμής, έχουν δηλώσει σημετοχή  περίπου 80 άτομα, μιας και τη φετινή χρονιά θα είναι ονομαστικά, είναι πολύ μεγάλος αριθμός σε σχέση με τα περσινά διαρκείας και σε σχέση με την οικονομική κατάσταση της περιοχής.Αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε, είναι πραγματικά μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου".

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ