Drop Down Menus

      Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

      ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ: “Πρωτος στόχος για τον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ η γρήγορη παραμονή”

       

      Άτυχος στάθηκε ο ΠΑΟ Βάρδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, καθώς γνώρισε την ήττα στις καθυστερήσεις, ενώ είχε την ευκαιρία με τον Ζακοφ (δοκάρι) να «αποδράσει»  με το «τρίποντο».

      Ό,τι και να έγινε όμως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει κι ουσία είναι ότι οι «πράσινοι» πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους, όπως τονίζει εξάλλου και σε δηλώσεις του ο τεχνικός Κώστας Σταματίου, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια των παικτών του.

      «Προσπαθήσαμε και κοντράραμε στα ίσια μια ομάδα, που όπως φαίνεται θα είναι από τις ομάδες της κορυφής κι εκ των φαβορί για την άνοδο. Τελικά δεν τα καταφέραμε όμως να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει τις αρετές της αλλά και τις αδυναμίες της. Από την πλευρά μας κρατάμε τα θετικά και εστιάζουμε στο δεύτερο κομμάτι, δηλ. τις αδυναμίες μας.

      Στο ποδόσφαιρο αυτό το κομμάτι διορθώνεται μόνο με καθημερινή δουλειά κι επαγγελματισμό. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλλουν κάθε Κυριακή. Παράλληλα θα πρέπει να καταλάβουν ότι η Γ’ Εθνική είναι αυτή που μας παρουσιάζεται τώρα, δηλ. ένα δύσκολο πρωτάθλημα που δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια αλλά μόνο σκληρή δουλειά. Και μέσα απ’ αυτήν θα πορευτούμε για να υλοποιήσουμε το στόχο μας, που είναι μια γρήγορη παραμονή κι όσες περισσότερες νίκες μπορούμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ