Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

ΜΠΑΡΤΣΑ ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΓΙΑ ....Ετοιμάζονται για το γειτονικό ντέρμπι της Γ' Εθνικής οι παίκτες του Κώστα Σταματίου...
Με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αχαϊκή ξεκινά για τον ΠΑΟ Βάρδας ένα πρόγραμμα… φωτιά! 

 Η παρένθεση του Κυπέλλου έκλεισε για τον ΠΑΟ Βάρδας και πλέον επόμενος στόχος, ο μοναδικός αλλά και
εξ' αρχής ο μεγάλος στόχος, δεν μπορεί και δεν μπορούσε να είναι άλλος από το πρωτάθλημα...
 Πλέον, άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Βουπρασίας στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής στην Κάτω Αχαγιά απέναντι στην Αχαϊκή.Ενα παιχνίδι, στο οποίο αναμένεται γενική κινητοποίηση από τον κόσμο της Βάρδας για να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, όπως εξάλλου κάνει σε κάθε παιχνίδι απέναντι στην Αχαϊκή.
Στη Βάρδα, ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος την Κυριακή, από την επιστροφή στις νίκες. Οι πράσινοι, ειδικά μετά τον τρόπο με τον οποίο έχασαν στην Ελευσίνα, θέλουν το αποτέλεσμα. Και γνωρίζουν ότι για να μπορέσουν να το πάρουν, θα πρέπει να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι από το πρώτο λεπτό, να μην δώσουν την ευκαιρία στην αντίπαλό τους να γίνει απειλητική και να μπορέσουν με τη σειρά τους να ξεδιπλώσουν όλες τις αρετές τους στον αγωνιστικό χώρο.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΙΚΗ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο πρώην επιθετικός της Αχαϊκής και νυν της Βάρδας μιλάει για το γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής στην Κ. Αχαΐα ανάμεσα στα «καναρίνια» και την «μπάρτσα», για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο Πατρινός στραικερ που ήταν από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της Αχαϊκής, δεν ξεχνά την αγάπη που του έχει ο κόσμος και σέβεται την ομάδα, ωστόσο, στο ματς της Κυριακής, θα κοιτάξει το συμφέρον της Βάρδας.
-Σας έχει επηρεάσει η ήττα από το κύπελλο;
Καθόλου, ήταν ένα παιχνίδι που δεν μας ενδιέφερε άλλωστε έπαιξαν πολλά παιδιά που δεν είχαν καθόλου χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα ή ελάχιστο. Εμείς οι πιο μεγάλοι και πιο έμπειροι δεν ακλουθήσαμε καν την αποστολή.
-Ακολουθεί το ματς με την Αχαϊκή.... Για ποιους λόγους το θέλει η ομάδα σου;
 Παίζουμε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσουμε... το θέλουμε για βαθμολογικούς λόγους, για να ήμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις.
-Για σένα τι λέει αυτό το ματς, που παίζεις κόντρα σε μια παλιά... αγαπημένη σου;
Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες για μένα. Όμως αυτό δεν με επηρεάζει καθόλου, έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Σέβομαι τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας, όμως όπως σ’ όλα, έτσι και σ’ αυτό το ματς θέλω η ομάδα μου να κερδίσει.
-Η Βάρδα έχει δέσει σαν ομάδα;
Διαθέτει ένα πολύ καλό ποιοτικό σύνολο, είναι μια δουλευμένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και βγαίνει να κερδίσει. Αυτό φαίνεται και από το ότι η ομάδα σκοράρει συνεχεία.
-Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το ματς την Κυριακή;
Ξέρουμε ότι η Αχαϊκή διαθέτει μια πολύ σκληρή ομάδα με καλές μονάδες... και έχει πολύ καλή έδρα... όμως, κατά την γνώμη μου θα κριθεί στο ποια ομάδα θα βρει τρόπους να διασπάσει την άμυνα της άλλης και η Βάρδα διαθέτει αυτή την πολυτέλεια.
Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος... και όποια ομάδα και αν κερδίσει ή αν χάσει, να καταφέρουν και οι δυο να πραγματοποιήσουν το στόχο τους.

 Ο Γκιάφης του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας θα διευθύνει το μεγάλο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Αχαϊκής και ΠΑΟ Βάρδας, για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Αχαϊκή – ΠΑΟ Βάρδας Γκιάφης, Αντωνόπουλος, Σπυριδόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ