Drop Down Menus

      Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

      ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ...




      Οι «πράσινοι» θα αποζητήσουν αποκλειστικά τη νίκη και στην προσπάθειά τους αυτή «δωδέκατος παίκτης» θα είναι και πάλι ο κόσμος τους…
      Για τον ΠΑΟ Βάρδας ακολουθεί το δύσκολο εντός έδρας ματς με την Καλαμάτα…




      Παράλληλα ο κ. Σταματίου σε δηλώσεις του αναφέρει … « Έχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, με την Καλαμάτα στην έδρα μας, που επίσης προέρχεται από ήττα. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη Θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα πεισμώσουν από τις αδικίες εις βάρος της ομάδας κι αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη συνέχεια. Δυστυχώς διαπιστώσαμε πλέον ξεκάθαρα ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και εχθρικές διαιτησίες.Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτήν την κατάσταση και να γινόμαστε καλύτερη ομάδα μέρα με τη μέρα. Γιατί κατά τη γνώμη μου μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να αντέξουμε σε τέτοιες συνθήκες! Τα παιδιά έχουν πλέον αντιληφθεί τις δυσκολίες του πρωταθλήματος σ’ όλα τα επίπεδα και γι’ αυτό έχουν συναισθανθεί την ανάγκη να γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα.».
      Αμφίβολος ο Καπετανάκης
      Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει να προλάβει το ματς της Κυριακής κόντρα στην Καλαμάτα, ο Γιάννης Καπετανάκης. Ο τερματοφύλακας των «πράσινων» επισκέφθηκε ορθοπεδικό στον Πύργο και από μια πρώτη ματιά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν σχετικά με τον τραυματισμό του στο γόνατο. Όπως επισημάναμε η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, ενώ σίγουρα δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Γιάννης Αποστολόπουλος….
      ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΙ …
      Διώτης, Κακατσίδης, Σπυριδόπουλος (Αιτωλ/νιας)
      Κυριακή 9 Νοεμβρίου (15:00)

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ