Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΙΝΗ Κ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΜΗ ΠΑΥΛΟ


<< ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΜΗ,ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΗΛΕΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
-ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ -ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ
''ΔΟΘΗΚΕ ''ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΜΜΕΣΑ ΩΣ ''ΚΑΛΠΙΚΟ''ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΗΘΙΚΑ Κ ΑΞΙΑΚΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ!
ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ:ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ,ΟΤΑΝ,ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ,ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ;!
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝΕΝΟΣ ΑΠΟΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ! ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ, ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ -ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ-Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΣ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ...ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΒΕΡΙΟΥ.
ΕΤΣΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΑΤΣΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ -ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ- ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ' ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ' . 
Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΠΙΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΩΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ.
 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ >>

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ