Drop Down Menus

      Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

      Δεν τα κατάφερε στα Μέγαρα.

      Ισόπαλοι 1-1 πήγαν στα αποδυτήρια Βύζας και ΠΑΟ Βάρδας, στον αγώνα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, που διεξάγεται στο Στάδιο Μεγάρων.

      Ο ΠΑΟ Βάρδας προηγήθηκε πρώτος στο σκορ με αυτογκολ του Μιχαλόπουλου, με τον τερματοφύλακα του Βύζα Διαμάντη, να "πιάνει αέρα" στο γύρισμα του αμυντικού, με τον δυνατό αέρα και τον κακό χλοοτάπητα να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

      Ο Βύζας άρχισε να πιέζει, αλλά οι φιλοξενούμενοι στις αντεπιθέσεις είχαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλο τέρμα, ενώ είχαν δοκάρι στο 27ο λεπτό με τον Ντόμα.

      Στο 38ο λεπτό, η υπεροχή του Βύζα είχε αποτέλεσμα, όταν μετά από κόρνερ του Στρατάκη, ο Βλάχος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά.

      Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Βύζα, καθώς στο 47ο λεπτό χάνει σημαντική ευκαιρία με τον Σελμανάι, ο οποίος μετά από ένα λεπτό πετυχαίνει το 2-1, με τον δυνατό αέρα αυτή τη φορά να ευνοεί την ομάδα του Βύζα.

      Στα τελευταία λεπτά βλέπουμε ένα παιχνίδι κέντρου, με τον Βύζα να αντεπιτίθεται καθώς ο ΠΑΟ Βάρδας, είχε την κατοχή αλλά όχι ευκαιρίες για γκολ.

      Γκολ για τον Βύζα με εύστοχο χτύπημα του Σιδέρη. Ο ίδιος παίκτης το κέρδισε καθώς το δυνατό σουτ του το απόκρουσε ο Βραχνής με το χέρι όπου και αποβλήθηκε.

      Βύζας Μεγάρων (Βασίλης Στασινόπουλος): Διαμαντής, Αλεβίζος (46’Χουστουλάκης), Δημακάκος, Διαμαντόπουλος, Βασιλάκος, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Σελμανάι (78’Ανδριανόπουλος), Μητρόπουλος, Στρατάκης, Βλάχος(63’Παπαδόπουλος)

      ΠΑΟ Βάρδας (Στράντζαλης): Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, (46’Αγγελόπουλος)Ζέλιος(31′ Φωτόπουλος), Βραχνής, Αποστολόπουλος, Ανδριέλος, Πολίτης Γ. (55’Κωνσταντινίδης), Ντόμας, Πολίτης Π, Σαραντόπουλος, Νικολόπουλος.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ