Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟ ...
Με στόχο μια νίκη που δεν θα έχει μόνο βαθμολογικό όφελος, αλλά θα αποφέρει και τόνωση ηθικού στους ποδοσφαιριστές, o ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ αντιμετωπίζει αύριο τον ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟ στο «ΓΡ.ΚΑΛΑΚΟΣ».

Για να φτάσει στην επιτυχία η ομάδα της ΒΑΡΔΑΣ θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές της να
παρουσιάσουν το καλύτερο τους αγωνιστικό πρόσωπο και να αγωνιστούν με πάθος και αυτοσυγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

O προπονητης της ομάδας μας κ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ μας δηλωσε …


<< Μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι, με αντίπαλο αυτή την φορά τον ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟ .
Αποφασιστικότητα, πάθος, θέληση, αγωνιστικότητα, αυτά οφείλουμε να δείξουμε σε αυτό το παιχνίδι…Είναι παιχνίδι δύσκολο και κρύβει παγίδες. Έχουν γίνει αλλαγές, με πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι θετικό. Ο καθένας θα προετοιμάσει τον εαυτό του όσο καλύτερα μπορεί γιατί χρειαζόμαστε τους 3 πόντους. Εμείς με όποιον και να παίζουμε πρέπει να παρουσιάζουμε θέληση και αποφασιστικότητα. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. >>


Οι παίκτες του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ θέλουν την συμπαράσταση μας και στο καλεσμά τους μας ενημερώνουν … 
Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη! Ξέρουμε ότι τη θέλετε και εσείς!
Λειτουργούμε ως ένας, εσείς και εμείς. Παίκτες και εξέδρα.
Ελάτε κοντά μας, υψώστε τη φωνή σας μέχρι τον ουρανό, για να κάνετε τον αντίπαλο να τα χάσει! Σε ένα τέτοιο σημαντικό ματς, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Εμείς μέσα στις γραμμές του γηπέδου και εσείς έξω από αυτές, πρέπει να γίνουμε ένα.
Να γίνουμε ένα για την νίκη !
Στα αγωνιστικά απών θα είναι ο ΒΡΑΧΝΗΣ ο οποίος είναι τιμωρημένος καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Βύζαντα μεγάρων.Οπως και ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ που εκτίει την ποινή του για τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι
Γκιάφης, Αντωνόπουλος, Κακατσίδης (Αιτωλοακαρνανίας)ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 15.00

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ …

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ