Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

«Γ΄Εθνική χωρίς κόσμο, δε γίνεται»Στο blog της ομάδας μας μίλησε ο πρόεδρος ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΝΗΣ με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή 11/9 και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου.Θέλουμε τη στήριξη του
κόσμου. Η ομάδα είναι της ΒΑΡΔΑΣ, Δεν είναι κανενός. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θέλουμε Ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ να γίνει ένα αποκούμπι χαράς κάθε Κυριακή. Να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να χαιρόμαστε. Πιστεύω ότι αυτό θα έρθει με τα καλά αποτελέσματα.
Θέλουμε περισσότερη βοήθεια. Γνωρίζουμε ότι κάθε χρόνο ο κόσμος ζορίζεται. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει στην ομάδα ο ένας, ο δυνατός που βάζει τα λεφτά. Κάνουμε ως Δ/Σ, ότι μπορούμε. Θέλουμε τη βοήθεια τους, θα είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Με τη βοήθεια του κόσμου, ελπίζω να καταφέρουμε τους στόχους μας.
Είμαι αισιόδοξος. Ήμουν και πέρσι αισιόδοξος και δικαιωθήκαμε. Ότι κάνουνε, το κάνουμε με γνώμονα το καλό της ομάδας μας και μόνο. Φέτος βλέπω την ομάδα ότι είναι ακόμα καλύτερη από πέρσι. Είναι πιο πλήρης σε όλες τις γραμμές.
Γ΄Εθνική χωρίς κόσμο δε γίνεται. Θέλουμε να εμψυχώνουν τους παίκτες. Με 100-150 φιλάθλους όλοι μας δε θα αισθάνονται καλά. Η παρουσία όλων μας στο γήπεδο είναι σημαντική. Ελπίζουμε σε ένα κατάμεστο <<Γ.Καλάκος>>

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ