Drop Down Menus

      Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΡΑΧΝΗΣ Ν ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΣ


      Ο πρόεδρος των «πράσινων» ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά εκ μέρους όλης της διοίκησης και των παικτών το «12ο παίκτη μας», ενώ ευχήθηκε «όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων να πράττουν το ίδιο».

      Συγκεκριμένα, ο κύριος ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΝΗΣ δήλωσε:
      « Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ για την συμπαράσταση τους.

      Οι φίλαθλοι της ομάδας μας ήταν πάντα και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να είναι η κινητήριος δυναμή μας.
       Όπως και σήμερα όπου με το δυναμικό παρών τους στο παιχνίδι με τον  Α.Ο Ζευγολατιού για ακόμα μια φορά μας απέδειξαν οτι θα είναι πάντα ο 12ος παίκτης μας!
      Εκ μέρους όλης της διοίκησης, αλλά και των παικτών, τους ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη.

      Στον σημερινό αγώνα οι φίλαθλοι μας έδειξαν και πάλι άλλο ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο του πραγματικού φιλάθλου που αγαπά το ποδόσφαιρο σαν άθλημα και όχι σαν χώρο εκτόνωσης της βίας. Όι φίλαθλοι του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του, έγιναν μια παρέα με τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

      Τους ευχαριστούμε που έδειξαν το καλύτερο πρόσωπό τους και ευχόμαστε όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων να πράττουν το ίδιο. Άλλωστε, το ποδόσφαιρο ως το λαοφιλέστερο άθλημα θα έπρεπε να ενώνει και όχι να χωρίζει τον κόσμο.

      Περιμένουμε και ξέρουμε οτι θα έχουμε και πάλι το δυναμικό  παρών τους στα επόμενα δύο εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.
      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ».

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ