Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

ΜΕ ΕΡΜΙΌΝΗ Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Στην Ερμιόνη θα ταξιδέψει ο ΠΑΟ Βάρδας για τον εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με αντίπαλο την Ενωση Ερμιονίδας την κυριακή στις 3 μ.μ. ...

Ενα εξαιρετικά κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι αντιμετωπίζοντας μια πραγματικά καλή ομάδα με την οποία ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς.


Προβλήματα τραυματισμών ή καρτών δεν υπάρχουν και ο προπονητής της Βάρδας Ηλίας Φωτόπουλος θα έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του, ενώ σε δηλώσεις του μας είπε ...
«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για εμάς, αλλά και για την αντίπαλη ομάδα.
Η Ερμιονίδα, είναι μια δύσκολη ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της.Στόχος μας, όπως και σε κάθε εκτός έδρας ματς, είναι η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.
Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα αντιμετωπίζοντας μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα.
Η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απ'το γήπεδο της Ερμιόνης.
Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πραγματικά συγκεντρωμένοι σ' αυτό που ξέρουμε οτι πρέπει να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Εμείς έχουμε δουλέψει ολη την εβδομάδα και ελπίζουμε πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει και σε αυτό το παιχνίδι»

Στις τάξεις της ομάδας, υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα και με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από το 7-0 επί του Παναργειακού, ευελπιστούν να κατακτήσουν ακόμα και το «τρίποντο και να βρεθούν μόνοι δεύτεροι στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Το παιχνίδι θα γίνει στο δημοτικό γήπεδο ερμιόνης που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα και τον αγώνα σφυρίζουν οι ...
ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ - ΣΠΑΝΟΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (αχαΐας)

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ