Drop Down Menus

      Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

      Ο ΗΛΙΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΆ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑΣ ...


      Ο προπονητής του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ κ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ μετά το τέλος του πρωταθλήματος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν και έδωσαν τα πάντα στο να γίνει αυτή η εξαιρετικά πετυχημένη πορεία της ομάδας ...

      Οι δηλώσεις του κόουτς ...
      <<Με την ευκαιρία του τελους της ποδοσφαιρικης περιοδου 2016-2017 θελω να πω τα εξης:

      Πολλα συγχαριτηρια σε ολους για την πολυ πετυχημενη χρονια και την καταληψη της τιμητικης τριτης θεσης στον τριτο ομιλο της γ΄ εθνικης κατηγοριας.

      Ιδιαιτερα στην διοικηση που ηταν συνεχως διπλα μας, στους ποδοσφαιριστες που εδωσαν ολες τις δυναμεις τους, και στον υπεροχο κοσμο μας για την υλικη και ηθικη βοηθεια και συμπαρασταση καθ΄ολη τη διαρκεια της χρονιας.

      Προσωπικα εγω θελω να ευχαριστησω τη διοικηση που μου εκανε την τιμη και μου εμπιστευτηκε την ευθυνη της τεχνικης ηγεσιας της ομαδας, καθως και την αψογη συνεργασια και βοηθεια που ειχαμε ολη τη σαιζον.
      Ηταν παντα στο πλευρο μας και στις νικες και στις αποτυχιες,και παντα πολυ προθυμα και συνηθως αποτελεσματικα ελυνε οποια θεματα και προβληματα παρουσιαζοντουσαν.

      Τους πολυτιμους συνεργατες μου, ΒΑΓΓΕΛΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟ συνεργατη προπονητη, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΧΡΗΣΤΟ προπονητη τερματοφυλακων, ΛΑΖΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟ φυσικοθεραπευτη, ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΑΝΔΡΕΑ φροντιστη.

      Τους υπεροχους φιλαθλους της ομαδας που ηταν παντα εντος και εκτος εδρας ο δωδεκατος παικτης μας και μας εδιναν δυναμη και κουραγιο σε καθε ματς.

      Αφησα τελευταιους τους ποδοσφαιριστες της ομαδας γιατι θελω να πω καποια σημαντικα (για μενα) λογια για αυτους. Αισθανομαι πολυ υπερηφανος, τυχερος και ευλογημενος που συνεργαστηκα μαζι τους. Ειναι παρα πολυ καλοι παικτες σε ολους τους τομεις. Και σε αγωνιστικη αξια και σε πολυ καλο χαρακτηρα και σε παρα πολυ καλη νοοτροπια και κουλτουρα για το πως βλεπουν το ποδοσφαιρο και πως θα πρεπει να ενεργουν.Η επιτυχια της ομαδας τους ανηκει πραγματικα και ειναι αξιοι πολλων συγχαριτηριων. Τους ευχαριστω παρα πολυ που ειχα την τιμη να ειμαι ο προπονητης τους, και τους ευχομαι ολοψυχα οτι καλυτερο στη ζωη τους.
      Τους εβλεπα και τους βλεπω σαν παιδια μου.
      ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
         Στο επανειδειν....>>

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ