Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ Κ.Υ ΒΑΡΔΑΣ ...


Το Σωματείο του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ σαν ένα κομμάτι της κοινωνίας μας θα στηρίξει έμπρακτα και είναι εδώ εναντίον πρός κάθε προσπάθεια στην επιβαλλόμενη κατεύθυνση της υποβάθμισης των υπηρεσιών υγείας στην περιοχής της Βουπρασίας.

Όλα τα χρόνια, το Κ.Υ ΥΓΕΙΑΣ
μαζί με τους εργαζόμενους,πρόθυμα και με σεβασμό είναι δίπλα στους συμπολίτες μας, συνδράμουν με την προσφορά τους σε όσους έχουν ανάγκη υποστήριξης σε θέματα υγείας που αυτό είναι υψηλής σημασίας και αποτελεί προτεραιότητα μας.

Γι΄αυτό την κάθε Πρωτοβουλία,σαν διοικητικό συμβούλιο του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ αποφασίσαμε να την ενισχύσουμε προς την κατεύθυνση υλοποίησης του αιτήματος των συμπολιτών μας.

Ως εκ τούτου είναι δεδομένη και αμέριστη η συμπαράστασή μας στους Συλλόγους και στην κοινωνία της ευρύτερης περιοχής της Βουπρασίας καθώς και η στηριξή μας σε ουσιαστικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις . Δραστηριότητες που θα βασίζονται κυρίως στην ανάπτυξη αντίστασης κατά μιας αδικίας με δημοτική συνείδηση και δεν θα «διακατέχονται»  απλά και μόνο από αντιλήψεις τοπικιστικού χαρακτήρα.
Σε ότι αφορά τους Συλλόγους της Βουπρασίας δείχνουν συνεχώς εμπράκτως  με τη πρώτη ευκαιρία πόσο αγαπούν τον τόπο τους,και μέσα από τους αγώνες, με συνδετικό κρίκο και συμπαραστάτη τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης,η προσπάθεια αυτή μπορεί να ενδυναμωθεί.

Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία αντίστασης και αγώνα από την Αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς φορείς και τους ενεργούς πολίτες που αποτελεί το μόνο δρόμο ενάντια στην ακύρωση ή υποβάθμιση του Κ.Υ ΒΑΡΔΑΣ.

Θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη για μια δράση που κινητοποιεί και ευαισθητοποιεί όλους μας ως προς στην αναμόρφωση κατά τον καλύτερο τρόπο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην περιοχή.

Καλούμε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει κάθε σκέψη γιατί θα μας βρεί όλους μαζί και ενωμένους ενάντια στο ΑΔΙΚΟ !!!

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ