Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΟΥΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

«Η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ήρθε σε συμφωνία και ανακοινώνει δύο εκ των βασικών συντελεστών της περσινής εξαιρετικής πορείας ΣΙΔΕΡΗ ΡΑΦΑΗΛ και ΚΑΡΟΥΤΗ ΘΟΔΩΡΗ και προχωρά στην ανανέωση των συμβολαίων τους για άλλον ένα χρόνο.
Οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».


Οι δηλώσεις που έκαναν :
ΣΙΔΕΡΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα συνεχίσω για μία ακόμη φορά να αγωνίζομαι στον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ.
Αισθάνομαι υπέροχα που θα συνεχίσω στην ομάδα και ευχαριστώ τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για ακόμα μια χρονιά.
Εύχομαι και πιστεύω αυτή η χρονιά να είναι κι αυτή πετυχημένη και ακόμα καλύτερη από την περσινή.
Είναι θετικό που το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού θα παραμείνει και αυτό μας κάνει να είμαστε ακόμα πιο δεμένοι σαν ομάδα, για να κυνηγήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΚΑΡΟΥΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
«Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα και πάλι στην ομάδα και εύχομαι να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας και στην φετινή μας προσπάθεια.
Αγαπάμε,την ομάδα για το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των αθλητών, το προπονητικό team το οποίο προσωπικά με έχει βοηθήσει στο να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και φυσικά την Διοίκηση η οποία παίζει μεγάλο ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία μας.
Πιστεύω ότι φέτος είμαστε πλέον όλοι πιο έτοιμοι να κάνουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό της Βάρδας που μας στηρίζει αλλά και να πετύχουμε τους στόχους που η Διοίκηση μας θέτει κάθε χρονιά».

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ