Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

ΜΠΟΥΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΡΔΑΣ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προσθήκες μετά τις ανανεώσεις για τον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Μια ακόμα μεταγραφική βόμβα πυροδότησε η ομάδα της Βάρδας καθώς ακόμα ένας καταξιωμένος και πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει τον σύλλογο για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Πρόκειται για τον ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΝΑ, ο οποίος είχε συνάντηση
με τους ανθρώπους της διοίκησης στα γραφεία της ομάδας στο στάδιο Γρ.Καλάκος και επήλθε συμφωνία ώστε να φορέσει τα πράσινα .
Ο Βασίλης Μπούνας γεννήθηκε στις (20/11/1985) έχει ύψος 1,80cm και  έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κ20 Ολυμπιακού, Χαλκηδόνα, Παναιτωλικό, Ατρόμητο Αθηνών, Κορωπί, 8 χρόνια Παναιγιάλειο, Παναργειακό, Αστέρα Βλαχιώτη,Όμηρο Νεοχωρίου.

«Η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ στην προσπάθεια της να ενισχύσει την ομάδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μετά την συμφωνία που επετεύχθη με τον ποδοσφαιριστή ΜΠΟΥΝΑ ΒΑΣΙΛΗ.
Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και ήρθε να βοηθήσει την ομάδα μας με την ποιότητά και την εμπειρία που διαθέτει.
Η οικογένεια του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ θέλει να τον καλωσορίσει και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική χρονιά και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ