Drop Down Menus

      Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

      Η ακαδημία του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ ανακοινώνει την έναρξη των τμημάτων ποδοσφαίρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο

      Η ακαδημία του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ ανακοινώνει την έναρξη των τμημάτων ποδοσφαίρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
      Τη Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 ξεκινούν οι εγγραφές των νεαρών μαθητών – αθλητών, που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019.
      Η ακαδημία μας διανύοντας τον 2ο συνεχόμενο χρόνο συνεργασίας με το Δίκτυο Ακαδημιών ΟΠΑΠ, παραμένει πιστή στον στόχο της ολοκληρωμένης αθλητικής εκπαίδευσης των νεαρών αθλητών μέσα από εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία, εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού.
      Στόχος της νέας χρονιάς δεν είναι μόνο οι νεαροί αθλητές – μαθητές της ακαδημίας μας να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν μια σωστή νοοτροπία και παράλληλα έναν ισχυρό, ώριμο και κοινωνικό χαρακτήρα.
      Στην ακαδημίας μας μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από (6) ετών έως και δεκαπέντε (15) ετών, ενώ διδάσκουν αποκλειστικά προπονητές με δίπλωμα ποδοσφαίρου.

      Για εγγραφές και πληροφορίες οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά, από τις 18:00΄ έως τις 20:00΄ τα γραφεία της ακαδημίας μας, που βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Βάρδας Γ.Καλάκος

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ