Drop Down Menus

      Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

      ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ Κ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ

      Υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.ΗΛΕΙΑΣ και την βοήθεια του πρώην βουλευτή και ιατρού καρδιολόγου του νοσοκομείου Πύργου κ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ και σε συνεργασία με τους διοικητές

      των νοσοκομείων Πύργου κ Αμαλιάδας κ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ και κ ΛΕΝΤΖΑ ξεκίνησε σήμερα ο προαθλητικός έλεγχος με καρδιογράφημα και κλινική εξέταση από ιατρό καρδιολόγο που είναι απαραίτητα για την έκδοση
      κάρτας αθλητή.

      Μια κίνηση της Ε.Π.Σ ΗΛΕΙΑΣ και μπροστά πάντα απ' όλους κάνοντας την αρχή με την ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και τους αθλητές αυτής,πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και είναι σύμφωνη με τις οδηγίες και αυτό που είχε ξεκινήσει η Ε.Π.Ο.
      Με νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες στην βουλή θα πρέπει να πούμε ότι είναι πλέον υποχρεωτική η έκδοση κάρτας υγείας αθλητή.

      Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον πρόεδρο κ ΑΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ όσο και τον ιατρό κ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ  τόσο για την βοήθεια τους όσο και για την εθελοντική προσφορά τους προς την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας.







      Σύμφωνα με το Νόμο 4479/2017 και ΦΕΚ 3254/Β’/08-08-2018, από την 9 Σεπτεμβρίου 2018, ισχύει η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ, η οποία θα προσκομίζεται υποχρεωτικά στη γραμματεία ή στον αρμόδιο διαιτητή αγώνα και αποτελεί βασική προϋπόθεση συμμετοχής σε αυτόν. Ισχύει δε για κάθε είδους αθλητική εκδήλωση αγωνιστικού χαρακτήρα.

      Ως εκ τούτου, όσοι αθλητές και αθλήτριες είναι ήδη κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας, πρέπει να σφραγίσουν τη νέα κάρτα, η οποία και θα έχει ισχύ για ένα χρόνο.

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ