Drop Down Menus

      Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!

      Οι διοικήσεις των ομάδων Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΔΟΣ - Α.Π.Ο ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε

      όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.


      Συναισθήματα δυνατά εκφράζονται όταν μαθαίνουμε ότι κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν έχουν το κυριότερο, κάτι που δεν έχει ούτε αριθμούς ούτε και χρηματική αξία, δεν είναι ούτε πλούτη ούτε και περίσσια πράγματα, είναι απλά η υγεία τους!

      Πως μπορείς να μείνεις αμέτοχος όταν μαθαίνεις ότι κάποιος συνάνθρωπος σου , ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για μικρό παιδί όπως τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ - ΡΑΦΑΗΛ να μην έχει το κυριότερο…την ΥΓΕΙΑ του!

      Όταν πρόκειται για μικρό τότε από μέσα μας αυτό που πρέπει να πηγάζει είναι η έννοια της βοήθειας και της συμπαράστασης, της στήριξης ακόμα και όταν δεν γνωρίζουμε το ίδιο το πρόσωπο του συγκεκριμένου παιδιού.

      Όλοι κάτι έχουμε χάσει από την οικονομική κρίση , άλλοι την δουλειά τους , άλλοι το σπίτι ή το μαγαζί τους και άλλοι την υγεία τους , το μόνο σίγουρο όμως , δεν έχουμε χάσει την ανθρωπιά και το φιλότιμο μας.
      Ίσα ίσα που μέσα απ’ την κρίση θυμηθήκαμε έννοιες και αξίες που τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ξεχάσει.
      Ίσως λοιπόν η αλληλεγγύη να είναι η απάντηση σε αυτό που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια!

      Ο σημερινός αγώνας ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στο γήπεδο Βάρδας μεταξύ των ομάδων της Βουπρασίας δεν είχε νικητές και ηττημένους , δεν είχε επαίνους και βραβεία, είχε να δώσει μόνο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ και όλοι εσείς την δώσατε απλόχερα σε μια οικογένεια και ειδικά σε ένα παιδάκι που το είχε ανάγκη…

      Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ όλους και ευχόμαστε όλος ο κόσμος να έχει ΥΓΕΙΑ!!!!
      Αν χρειαστεί όμως θα είμαστε ξανά εδώ να βοηθήσουμε τον οποιοδήποτε , γνωστό-άγνωστο…

      Γιατί η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν έχει φίλους …
      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ