Drop Down Menus

      Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

      Ε.Π.Ο : ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ


      Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να βάλει οριστικά λουκέτο στη Γ' Εθνική και τα
      ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

      Την ώρα που η Super League εκδήλωσε πρόθεση επιστροφής στη δράση και θα περιμένει μέχρι τις 18/5 για να δει εάν θα επιτραπούν σε πρώτη φάση ατομικές/ομαδικές προπονήσεις, η ΕΠΟ αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της κατάστασης πήρε την απόφαση να τερματίσει τη σεζόν σε ό,τι αφορά τις διοργανώσεις που είναι υπό την σκέπη της.

      Στην τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής επισημοποιήθηκε πως σταματούν οριστικά τόσο το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής όσο και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για λόγους δημόσιας υγείας και προστασίας των ποδοσφαιριστών από την πανδημία του κορονοϊού.

      Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως για να δοθεί το πράσινο φως από τους ειδικούς, κάτι το οποίο θα ξεκαθαριστεί στην προγραμματισμένη για την Πέμπτη (30/4) ενημέρωση του Λευτέρη Αυγενάκη και του Σωτήρη Τσιόδρα, για κανονικές προπονήσεις θα χρειαστεί αρκετός χρόνος ακόμα και ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι την εκκίνηση της επόμενης σεζόν δεν ευνοούσε ακροβασίες.

      Το κρίσιμο ερώτημα πάντως έπειτα την απόφαση για τον τερματισμό της Γ' Εθνικής έχει να κάνει με τους προβιβασμούς και τους υποβιβασμούς.
      Το πιθανότερο είναι να ανέβουν οι όλοι πρωταθλητές των ομίλων και να πέσει μια ομάδα λιγότερη από κάθε όμιλο από ότι προβλεπόταν.

      Γνωστοποιήθηκε ακόμα ότι οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης, ενώ οσον αφορά για τον τρόπο με την οποία θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς -ειδικά της Γ' Εθνικής όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον Μάιο κι ανάλογα με το τι θα γίνει με το ζήτημα της αναδιάρθρωσης.

      Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ για τις αποφάσεις της ΕΕ αναμένεται την Πέμπτη (30/4).

      ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ